ZAŠTO MISLE DA SMO MANJE VREDNI OD NJIH? Vučić o opoziciji: Obukli su plavo-žuto odelo i počeli da sole pamet kako su jedini fini!

Autor:

Vesti

27.05.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme svoje vladavine Srbiji nisu doprineli gotovo ništa, rekao je Aleksandar Vučić govoreći o opoziciji.

ZAŠTO MISLE DA SMO MANJE VREDNI OD NJIH? Vučić o opoziciji: Obukli su plavo-žuto odelo i počeli da sole pamet kako su jedini fini!

Foto: Printscreen/YoouTube/Tanjug

Aleksandar Vučić

Tokom obraćanja na izbornoj skupštini SNS, Aleksandar Vučić predsednik ove stranke istakao je da je glavni zadatak stranih službi rušenje ove stranke.

- Nismo krivi za geopolitičku krizu koja se vodi protiv naše zemlje i gde je SNS osnovna meta. SNS kao noseći stub srpske nezavisne politike mora da bude srušen i to je zadatak stranih službi i bezideologizovane elite čiji je program antisrpski - poručio je predsednik.

Dodao je i to da ne shvata zašto oni misle da su bolji od drugih iako za vreme svoje vladavine Srbiji nisu doprineli gotovo ništa.

- Zašto oni misle da smo mi manje vredni od njih? Oni su sebe proglasili elitom, obukli su plavo-žuto odelo i počeli da sole pamet kako su jedini fini. A zašto? Samo da bi u svoje džepove stavili pare. A onda smo se desili mi. Mi smo za njih jedan incident koji je trebao kratko da traje. Nikada ih nisu interesovale plate i penzije, pruge, putevi.. Za 12 godina nijedan metar pruge nisu izgradili. Od auto-puteva par kilometera - ističe Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (67)

Loading
Nedicc

27.05.2023 13:05

Opozicija misli samo na svoju korist I na svoje džepove.

milan

27.05.2023 13:17

Trenutna situacija u Srbiji bi bila ista bez obzira na to koja je stranka na vrhu, jer bi strane drzave i dalje mrsili tako da bude politicki haos kod nas

Tanja

27.05.2023 13:23

Opozicija je prosta.

Jelena

27.05.2023 15:38

Ljubomorni su ko psi.