HITAN SASTANAK U PRIŠTINI: Komandant KFOR-a sa Kurtijem, SAD osudile postupke Prištine!

Autor:

Vesti

26.05.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki senator Kris Marfi rekao je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti treba da “odmah prekine provokaciju“

HITAN SASTANAK U PRIŠTINI: Komandant KFOR-a sa Kurtijem, SAD osudile postupke Prištine!

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen/Kosovo Online

Komandant KFOR-a Anđelo Ristuća viđen je danas kako ulazi u zgradu vlade u Prištini, nakon današnjih tenzija na severu KiM. Kako prenosi portal „Kaldžo“, njega je na sastanku u zgradi vlade primio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Ranije danas ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer osudio je postupke prištinskih vlasti i pozvao da se one odmah zaustave.

Američki senator Kris Marfi rekao je da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti treba da “odmah prekine provokaciju“, kada je reč o neredima na severu KiM.

Ranije danas tzv. kosovska policija upala je i zgradu opštine Zubin Potok, gde su se okupili građani u pokušaju da spreče njen ulazak.

Pripadnici tzv. kosovsje policije prethodno su upali i u zgradu opštine Zvečan, pošto su ispred opštine, gde su se okupili građani, ispalili suzavce i šok bombe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading