GRADONAČELNIK PANČEVA: Marinika Tepić neistinama „pere“ dušu

Autor:

Vesti

26.05.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevanović dodaje da se lako, u razgovoru sa poljoprivredicima, može utvrditi da li im je prećeno silom

GRADONAČELNIK PANČEVA: Marinika Tepić neistinama „pere“ dušu

Foto: printscreen/youtube

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, iznošenjem neistina u javnost, ali i za govornicom u Skupštini Srbije, već nekoliko dana obmanjuje građane Srbije i pokušava da prisvoji tuđe zasluge, zarad „jeftinih“ političkih poena, kaže gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Stevanović se pita da li je to žal zbog postignutog dogovora poljoprivrednika i Vlade Republike Srbije, pokušaj razjedinjavanja Srbije u trenutku kada se svi još uvek oporavljamo od počinjenih nezapamćenih zločina ili Marinika Tepić samo pokušava da reši i „opere“ svoju prošlost?

On podseća da je Tepić i u Skupštini Srbije izjavila da je u subotu objavljen snimak na kojem se vidi kako Novak Nedić „predvodi kolonu batinaša, pretorijanaca režima sa splava u Pančevu“, tvrdeći da je poljoprivrednicima, koji su tada protestovali u Pančevu, prećeno da će im silom razbijati blokade.

- Ja, Aleksandar Stevanović, kao aktivni učesnik pregovora koje smo vodili krajem prošle nedelje sa poljoprivrednicima koju su blokirali Grad Pančevo, kao gradonačelnik Pančeva i poverenik za informacije od javnog značaja Gradskog odbora SNS Pančevo, odgovorno tvrdim da smo u veoma kratkom roku postigli dogovor sa poljoprivrednicima na obostrano zadovoljstvo, baš u petak 19. maja 2023. godine - ističe Stevanović.

Cilj pregovora koje je Stevanović vodio sa poljoprivrednicima, u prisustvu predstavnika policije, bilo je pronalaženje najbržeg i najefikasnijeg načina da grad Pančevo nastavi neometano da funkcioniše.

- Neometano funkcionisanje grada, kao i zaštita prava svih sugrađanki i sugrađana sa teritorije grada Pančeva je moja obaveza, odgovornost i posao. Takođe, je to posao i predstavnika unutrašljih poslova, kojima se ovim putem zahvanjujem, jer su osim u pregovorima, odradili svoj posao pesprekorno pa su blokade grada protekle bez i jednog incidenta - naglašava Stevanović.

Stevanović dodaje da se lako, u razgovoru sa poljoprivredicima, može utvrditi da li im je prećeno silom.

- Da je bilo tako kako Marinika priča, obmanjujući javnost, da li bi bio postignut dogovor poljoprivrednika sa predstavnicima Vlade Republike Srbije odmah sutradan 20. maja 2023. godine? Ako pokazuje navodne dokaze da je iko demonstrirao silu nad ponjoprivrednicima, zašto ne pokaže slike i video zapise sa barikada? Zašto ne objavi snimke? Bilo ih je danima ne samo iz Pančeva nego iz cele Srbije. Nema ih, jer se ništa od onoga što tvrdi Marinika nije dogodilo! niti je primenjivana sila, niti su navodi o dešavanjima u Pančevu tačni. Može se lako utvrditi u razgovoru sa svim učesnicima, čak čitanjem portala „opozicionih“ medija poput N1 - napominje Stevanović.

Gradonačelnik Pančeva javno pita Mariniku Tepić: Šta te žulja?

- Svoju savest i prošlost ne pokušavaj da „opereš“ preko tuđe muke, a krivicu ne prebacuj na one koji odgovorno i po zakonu rade svoj posao - izričit je Stevanović u osudi još jednog pokušaja Marinike Tepić da obmane javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
joksic vladimir

26.05.2023 15:13

Jos jedan pokazatelj koliko Tepicka nema ni stida ni srama,

Čolić Milorad

26.05.2023 15:14

Ni ona sama ne bi poverovala u svoje laži.

Viki violeta

26.05.2023 15:22

Bolesnica Marinika da se prijavi na takmicenje u laganju,osvojila bi prvu nagradu

dima

26.05.2023 15:23

Gejša Marinika Tepić je žena za sprdnju