ĐUKANOVIĆ RAZMONTIRAO OPOZICIJU KOJA STOJI IZA PROTESTA: Deo opozicionih stranaka preoteo protest, ciljevi isključivo politički

Autor:

Vesti

24.05.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Nova S objavljeno ko stoji iza organizacije prostesta.

ĐUKANOVIĆ RAZMONTIRAO OPOZICIJU KOJA STOJI IZA PROTESTA: Deo opozicionih stranaka preoteo protest, ciljevi isključivo politički

Foto: ST/Vladimir Lukić,Twitter

Advokat i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović objavio je na svom Tviter nalogu vest sa portala Nova S, u kojoj su nabrojane opozicione stranke koje stoje iza organizacije protesta i koje maltretiraju narod i blokiraju vodeću saobraćajnicu u vreme najvećeg špica u Beogradu.

 

 

- Konačno priznanje, pa makar i na NOVA S portalu. Dakle, nema više ni N od narodnog protesta, već je sada sasvim jasno ko su organizatori, odnosno da je deo opozcionih stranaka preoteo protest i da su ciljevi isključivo politički, a ne borba protiv nasilja - napisao je Đukanović.

U tekstu na Novoj S u kojem se poziva na proteste, navodi se ko su organizatori, a to je sa svojim pratiocima podelio i Đukanović.

- Proteste organizuju Demokratska stranka, Narodna stranka, Zeleno levi front / Ne davimo Beograd, stranka Zajedno i Stranka slobode i pravde / Pokret slobodnih građana / Sindikat Sloga / Pokret za preokret – Ujedinjeni - piše u pomenutom tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading