PRIJATNO SU ME IZNENADILE MERE DRŽAVE NAKON TRAGEDIJE! Smajlović: Pokušala je opozicija da iskoristi priliku, ALI...(VIDEO)

Autor:

Vesti

20.05.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Ljiljana Smajlović ocenila je da je protest na ulicama nešto što ne iznenađuje.

PRIJATNO SU ME IZNENADILE MERE DRŽAVE NAKON TRAGEDIJE! Smajlović: Pokušala je opozicija da iskoristi priliku, ALI...(VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Kako je rekla Smajlović, očekivala je nove mere kontrole i suzbijanja nasilja Vlade Srbije, osim razoružavanja koje ju je, kako kaže, prijatno iznenadilo.

Mere države su, kako kaže, bile brze, a podsetile su je na mere Australije i Novog Zelenda koje su dovele do dramatičnog pada nasilnih zločina.

"Opozicija je nakon tragedije ugledala priliku i pokušala da iskoristi ovu pukotinu da se efektno ubaci! Protesti me nisu iznenadili jer je opozicija frustrirana jer dugo ne može da nađe pukotinu u štitu Aleksandra Vučića!"

Pogledajte celu izjavu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Aleks

20.05.2023 14:50

Drzava vodi racuna o svojim gradjanima j na prvom mestu je uvek bezbednost.

Milan

20.05.2023 14:54

I vise je nego ocigledno da je drzava preuzela sve mere koje su bile potrebne kako bi se uticalo na svest drustva, i kako bi se sprecilo da se ikada vise dogode ovakve tragedije.

Dina

20.05.2023 14:58

Država je brzo i efikasno reagovala i ne prestaje sa borbom za bezbedniju budućnost! Samo oni koji žele da iskoriste ovu situaciju mogu da kažu drugačije!

Sanja

20.05.2023 15:31

Tako je. Opozicija je htela svoju šansu bez izbora ali neće hteti Srbija vlast bez izbora!