PRIJATNO SU ME IZNENADILE MERE DRŽAVE NAKON TRAGEDIJE! Smajlović: Pokušala je opozicija da iskoristi priliku, ALI...(VIDEO)

Autor:

Vesti

20.05.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Novinarka Ljiljana Smajlović ocenila je da je protest na ulicama nešto što ne iznenađuje.

PRIJATNO SU ME IZNENADILE MERE DRŽAVE NAKON TRAGEDIJE! Smajlović: Pokušala je opozicija da iskoristi priliku, ALI...(VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Kako je rekla Smajlović, očekivala je nove mere kontrole i suzbijanja nasilja Vlade Srbije, osim razoružavanja koje ju je, kako kaže, prijatno iznenadilo.

Mere države su, kako kaže, bile brze, a podsetile su je na mere Australije i Novog Zelenda koje su dovele do dramatičnog pada nasilnih zločina.

"Opozicija je nakon tragedije ugledala priliku i pokušala da iskoristi ovu pukotinu da se efektno ubaci! Protesti me nisu iznenadili jer je opozicija frustrirana jer dugo ne može da nađe pukotinu u štitu Aleksandra Vučića!"

Pogledajte celu izjavu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Aleks

20.05.2023 14:50

Drzava vodi racuna o svojim gradjanima j na prvom mestu je uvek bezbednost.

Milan

20.05.2023 14:54

I vise je nego ocigledno da je drzava preuzela sve mere koje su bile potrebne kako bi se uticalo na svest drustva, i kako bi se sprecilo da se ikada vise dogode ovakve tragedije.

Dina

20.05.2023 14:58

Država je brzo i efikasno reagovala i ne prestaje sa borbom za bezbedniju budućnost! Samo oni koji žele da iskoriste ovu situaciju mogu da kažu drugačije!

Sanja

20.05.2023 15:31

Tako je. Opozicija je htela svoju šansu bez izbora ali neće hteti Srbija vlast bez izbora!