JELENA KARLEUŠA ZAČEPILA USTA GORICI POPOVIĆ I N1: Zašto me se plašite? Gorice, hajde da zajedno pokažemo koliki sam porez platila ja, a koliko ti?

Autor:

Vesti

23.05.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena joj se obratila putem storija na društvenoj mreži Instagram.

JELENA KARLEUŠA ZAČEPILA USTA GORICI POPOVIĆ I N1: Zašto me se plašite? Gorice, hajde da zajedno pokažemo koliki sam porez platila ja, a koliko ti?

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, Printscreen

U emisiji Hit tvit na Pinku, pevačica Jelena Karleuša govorila je o visokim svotama novca koje glumci dobijaju od države, a kasnije tu istu državu pljuju, te se dohvatila i glumice Gorice Popović.

Jelena joj se obratila putem storija na društvenoj mreži Instagram:

Republika

Foto: Printscreen

Gorica Popović i Jelena Karleuša

- Kada glumca plati Telekom, onda glumci kažu da su to pare naroda i da su oni te pare zaradili. Kada pevača plati Telekom, tada razni smradovi i glumci kažu da su se pevači prodali vlasti! Znači pevači ne zarađuju? Pevači se prodaju?!? Je l?!? Ej, ''N1'', kad me zovete da u uživo prenosu pokažemo koliko sam para dobila od države i koliko poreza sam platila a onda da pokaže Gorica Popović isto?! (već bi po gabaritu moglo da se zaključi ko od nas dve jede puno sendviča, sorry Gorice! Sama si tražila! Nemam ja ništa protiv toga što uzimaš lovu, ali onda bar nemoj da se praviš luda! To se zove šund ličnosti!) Zašto me se plašite? Čekam isfenirana? - poručila je Jelena na svom Instagram nalogu i tagovala N1.

Podsetimo, glumica Gorica Popović isprozivala je pevačicu Jelenu Karlešu zbog toga što je osudila njenu branšu u emisiji "Hit Tvit". Glumica je izjavila da pevačicu treba da bude sram što kritikuje glumce, za koje je navela da su uvek bili na strani pravde, nazvala ju je osobom koja širi šund i istakla da oseća veliko gađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (6)

Loading
Ina

23.05.2023 23:20

Sram te bilo Jelena! Bolje cuti! Ti si nadla sa onsjvom glumackom divom da se prepucavas! Cime???Preljubnice! Pokri se usima!

Vesna

23.05.2023 23:34

Bravo Jelena carice, sve si upravo

Elena

24.05.2023 09:00

Glumačka diva? O kome je reč?

Mrag

25.05.2023 01:15

Bravo JK. Nisam tvoj fan niti te slusam ali za ovu umisljenu divu (htedoh li ja to napisati kravu?) potpuno si u pravu.