JAD I BEDA OPOZICIJE I TAJKUNSKIH MEDIJA! LICEMERNI SPIN DOKTORI: Nova S se "bori" protiv rijalitija - A SVOJ DUPLIRALI U UDARNOM TERMINU!

Autor:

Vesti

10.05.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana zaredom tajkunska televizija puštala duple epizode Survajvora i to u prajm tajmu od 20.30 sati do sat vremena iza ponoći.

JAD I BEDA OPOZICIJE I TAJKUNSKIH MEDIJA! LICEMERNI SPIN DOKTORI: Nova S se "bori" protiv rijalitija - A SVOJ DUPLIRALI U UDARNOM TERMINU!

Foto: Nova S, Euronews, NEmanja Pančić

Zahtevi opozicije za ukidanjem rijaliti programa u Srbiji, posle dva masovna ubistva u kojima je stradalo 17, a ranjeno više od 20 osoba, koje neskriveno podržava medijska mašinerija tajkuna Dragana Šolaka pokazuju ne samo pokušaj da sve iznabalizuje, već i  koliko je njihovo licemerje krajnje opasno po društvo u celini. 

Republika

Foto: Nova S

 

 

Na tajkunskoj Novoj S, naime, emituje se rijaliti Survajvor i to u udarnom terminu, a poslednja dva dana zaredom ta hejterska televizija puštala duple epizode i to u trajanju od 20.30 sati do jedan sat posle ponoći!

Da sve bude gore po gebelsovce iz Šolakovog tajkunskog glasila, rijaliti programe na drugim televizija najčešće gledaju stariji građani ili penzioneri, a rijaliti Survajvor uglavnom gledaju deca!

Tu, međutim, nije kraj licemerju.

Republika

Foto: Printscreen

 

Nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče rekao da nema razlike između rijalitija koji se emituju na televizijama, uključujući i Survajver, voditeljka tog opozicionog medija Jelena Obućina je negirala da u tom programu ima nasilja (?!).

Republika

Foto: Nova S

 

 

Ona je rekla da Survajver propagira timski duh, takmičenje i zdrav život, i da tu nema nasilja i nekulture (?!). 

Republika

Foto: Nova S

 

 

Demantuju je, međutim, i tekstovi objavljeni na portalu Nova poput - "Zamalo tuča u Survivoru: Veliki sukob u plavom plamenu, Denis i Filip zaratili" ili "Dosta mi je ućutkivanja"- Žestoka svađa u plavom timu, Amer i Sanja sasuli jedno drugom sve u lice ili Prva svađa u Survivoru: Svi protiv Niggora....

Republika

Foto: Nova S

 

 

Predsednik Vučić je, podsetimo, u nekoliko navrata govorio da je vlast spremna da razgovara o rijaliti programima. 

Foto: RTS/printscreen

Predsednik Srbije poručuje da je vlast spremna da razgovara

- Mislim da je rijaliti grozan i odvratan. Kao što je grozan i odvratan rijaliti na Novoj S televiziji, Survivor, zato ne možete da kažete ovaj jedan da, a drugi ne - rekao je predsednik uz konstataciju da je dobar izbor voditeljke što ne gleda Survivor.

On je kazao da on ne gleda rijalitije, ali je i ukazao na licemerje kod opozicionih medija:

- Postavlja se pitanje, jel stvarno mislimo da je to uzrok. Deca ovo ne gledaju više, ovo je prošlo vreme. Sada su nam došle druge stvari sa zapada, koje su mnogo opasnije. A rijalitije gledaju ljudi od 65+ godina. Ali mi smo spremni i o tome da razgovaramo. Ali ako ćete da ukidate rijaliti, onda ukinite i onaj na kome vi zarađujete - podvukao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Nenad

10.05.2023 14:15

Licemeri i nasilnici šta bi drugo.

Jasna

10.05.2023 14:17

Opozicija je toliko licemerna da samo još vise narod udaljava od sebe. Pa bravo za njih.

Bosa

10.05.2023 14:18

Mediji su cudo i znam da na svaki nacin kopaju da kritikuju naseg predsednika ako im je to za uzehu neka ih,svako plati svoje

Nata

10.05.2023 14:19

Lično sam protiv svakog oblika rijalitija, ne bitno kako se zovu u ko ih emituje, to treba biti zabranjeno