I OPOZICIONARI USTALI PROTIV LEŠINARA IZ SVOJIH REDOVA: Tema treba da budu žrtve!

Autor:

Vesti

08.05.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Konstantinovć, advokat i nekadašnji poslanik Demokratske stranke, poručio je danas da su politički protesti i nastupi od strane opozicije, uvek borba za rejting, ali da sada nije vreme za to! Prema njegovim rečima, nemoguće je skupljati političke poene na tragičnoj temi!

I OPOZICIONARI USTALI PROTIV LEŠINARA IZ SVOJIH REDOVA: Tema treba da budu žrtve!

Foto: YouTube/Printscreen

- Tema današnjeg vremena treba da budu empatija i žrtve, jer se ne razgovara dovoljno o tome ko su žrtve, vć se uvek govori o počiniocima dela, a nedovoljno se govori o žrtvama. Tragedije koje su se dogodile su toliko strašne i toliko su pogodile sve građane Srbije, ne samo one koji imaju decu tog uzrasta, nego celo građanstvo - rekao je Konstantinović i dodao:

- Mislim da je ovo prilika da krenemo u neku reformu, da to bude reforma društva koja kreće od reforme obrazovnog sistema.

Poslanica Srpske stranke Zavetnici Dragana Miljanić izjavila je danas da ta stranka smatra da je potrebno izbeći bilo kakvu politizaciju tragičnih događaja, jer, kako je istakla, nije vreme za prikupljanje jeftinih političkih poena.

Prema njenim rečima, u ovim trenucima potrebno je insistirati na pronalaženju načina kako da se povrati sigurnost deci i njihovim roditeljima i da se obnovi poverenje građana u društvene institucije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (77)

Loading
Tijana

08.05.2023 13:29

Bas tako jedina i glavna tema trebaju da budu zrtve tragedije koja nas je zadesila, treba opozicija da se postidi.

Bojana

08.05.2023 13:30

Nadje se po neko normalan i od njih. Neko ko shvata da nije trenutak za ovako nesto, da treba da puste da prodje vreme i da se slegnu emocije, cela nacija zali za ovom decom.

Legionar

08.05.2023 13:30

Budite bar malo dostojanstveni ovih dana

Legionar

08.05.2023 13:31

Koje čudo je u tim glavama?!!