EVROPSKA UNIJE VIŠE MARI ZA NAŠE ŽRTVE OD OPOZICIJE: Dok se oni spremaju da naprave haos, EU sprema bilborde podrške deci Srbije!

Autor:

Vesti

08.05.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na bilbordima koji su već iznajmljeni planirano je da EU prikaže poruke jedinstva i solidarnosti Srbiji u ovim teškim vremenima, a opozicija...

EVROPSKA UNIJE VIŠE MARI ZA NAŠE ŽRTVE OD OPOZICIJE: Dok se oni spremaju da naprave haos, EU sprema bilborde podrške deci Srbije!

Foto: ATA Images, Tanjug

Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boško Obradović

Nakon tragedija koje su zadesile Srbiju i potrele celu javnost, Delegacija Evropske unije odlučila je da odloži sve događaje i kampanje zakazane za 9. maj, jer kako su rekli u zvaničnom saopštenju, "ovo je vreme za žaljenje i tugu".

Kako je najavljeno, odlučeno je da se odloži i kampanja "EU je uz tebe", koja bi obuhatala TV spotove, društvene mreže i bilborde, a plan je da se na bilbordima koji su već iznajmljeni prikažu poruke jedinstve i solidarnosti Srbiji u ovim teškim vremenima.

Istovremeno, domaća opozicija poziva na političke proteste, pod maskom borbe protiv nasilja, ne mareći za žrtve i njhove porodice, a dok se danas sahranjuju tragično nastradala deca, opozicioni igrači planiraju kako će slati političke poruke.

Podsećamo, poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke najavili su proteste u ponedeljak, dan nakon što će proći trodnevna žalost u Srbiji.

Njihovi zahtevi su brojni, a odražavaju želju za kontrolom medijskog sadržaja i slobodnog novinarstva u Republici Srbiji pod izgovorom "protivljenja nasilju".

Kako se očekuje govore na protestima "Srbija protiv nasilja", držaće oni koji su više puta za politička neslaganja korisitli govor mržnje i fizičke obračune.

Iako u svojim političkim porukama krive rijaliti, medije, društvene mreže, bilo bi pravedno da se domaća opozicija zapita da li su nasiljem u Narodnoj skupštini, na mestu koje treba da bude primer vrednosti za koje se država zalaže, poslali poruku da je ovo legitiman način rešavanja problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (57)

Loading
Ruza

08.05.2023 13:14

Bolesnici. Zloupotrebljavaju tragediju samo za sakupljane politickih poena

Jana

08.05.2023 13:16

Opozicija nikada nije ni marila za decu Srbije!

Kristina

08.05.2023 13:17

Opozicija je po ko zna koji put pokazala svoje pravo lice. Ništa ne poštuju i nista im nije sveto. Samo žele da ostvare svoje interese i da prikupe poene, ali narod sve vidi.

Nada

08.05.2023 13:18

Zato su i opozicija, ponašanje im je katastofalno!