BRUTALNA HAJKA DANASA I N1 - HOĆE LI NEKO DA REAGUJE I ZAŠTO NE?! Sumanute optužbe zbog nezapamćenih tragedija: Šolakovci krive vlast za masakre!

Autor:

Vesti

06.05.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka šalju poruku da su za tragedije odgovorni vlast i provladini mediji koji su inspirisali zločine?!

BRUTALNA HAJKA DANASA I N1 - HOĆE LI NEKO DA REAGUJE I ZAŠTO NE?! Sumanute optužbe zbog nezapamćenih tragedija: Šolakovci krive vlast za masakre!

Foto: Republika.rs, Printscreen

Ništa nije sveto medijima u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka.

Član GO DS Bodin Starčević u kolumni objavljenoj u listu "Danas" piše da je tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar" posledica teške bolesti društva pod vlašću "preobučenih radikala".

Foto: Profimedia

Dragan Šolak

A Predrag Petrović iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku poručio je za N1 da nosioci državnih funkcija i mediji u Srbiji su radili sve suprotno od onoga kako treba da se radi, i upravo dali mapu puta za inspiraciju budućih napada! N1 je ovaj tekst naslovio "Vlast i mediji dali mapu puta: Da li nedavni zločini inspirišu nove?"

Ovakve izjave su na toliko nivoa pogrešne, zlonamerne, ali i opasne. Međutim, nijedno novianrsko udruženje se nije oglasilo i opomenulo N1 i Danas da ne huška ljude i ne koristi strahote koje su se dogodile kako bi poslali poruku da su vlast i provladini mediji "inspirisali" zločine...

Po sagovornicima N1 i Danasa to znači da ne bi bilo ni Airsofta, oca sa arsenalom oružja, Hitlerovih sledbenika....

Sve ovo prokomentarisao je Nebojša Krstić, marketinški stručnjak.

 

 

- U @OnlineDanas, na @N1infoBG i ostalim Šolakovim tabloidima nastavlja se takmičenje za najvećeg političkog lešinara koji bi da profitira na smrti dece. Šteta što u Srbiji ne postoji nijedno profesionalno novinarsko udruženje, a ni @Savet_za_stampu, da ovu bestijalnost zaustave - napisao je Krstić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
sara

06.05.2023 13:34

tajkunski mediji jos jednom napadaju drzavu

kristina

06.05.2023 13:35

svojim laznim vestima tajkunski mediji samo sole ranu narodu

Vanja

06.05.2023 13:51

Opozicija je dno dna.

Lokica

06.05.2023 13:51

Sramota! Tragedije koriste kao napad na vlast!