SPS POBEGULJA: Ružiću, što se kriješ? Podnesi ostavku!

Autor:

Vesti

05.05.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branko Ružić, ministar prosvete iz redova Socijalističke partije Srbije, ni tri dana posle masovne pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar" nije podneo ostavku. Ćuti, krije se u mišjoj rupi i čeka da se slegne prašina, pa da nastavi da kuka na zapadne vrednosti. Ali ništa od toga ministre, za devet života neko iz sistema mora da preuzme odgovornost

SPS POBEGULJA: Ružiću, što se kriješ? Podnesi ostavku!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministar Branko roleks Ružić i dalje odbija da podnese ostavku. Umesto da je odmah posle pucnjave - prve masovne pucnjave u jednoj školi u Srbiji, momentalno podneo ostavku, Branko Ružić je izabrao da se pravi mrtav i da čeka da se slegne prašina.

Foto: Republika.rs

Kosta Kecmanović ubio je osmoro đaka i domara u OŠ na Vračaru

Kako je rekao, tu nema krivice sistema, sistem nije zakazao, ali jedno je krivica, a jedno odgovornost, ministre, što bi osoba na funkciji morala da zna.

Umesto da, dakle, preuzme odgovornost, Ružić je izabrao da u obraćanju javnosti, neposredno pošto je Kosta Kecmanović (13) ubio osmoro đaka i čuvara u školi koju je pohađao, a ranio nekoliko njih, optuži zapadni sistem vrednosti, uz poruku d aje ovo odgovrnost svih nas.

Foto: Tanjug/S. Radovanović

Branko Ružić nosi sat marke roleks, čija je cena oko 10.000 evra

I to zapadni sistem vrednosti kritikuje čovek dok mu je na ruci sat roleks od 10.000 evra, upravo jedan od stusnih simbola tih zapadnih sistema vrednosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera kojot

05.05.2023 13:13

Odmah da ga smene, posto ne zeli da podnese ostavku.