TRADICIONALNO PRIJATELJSKI ODNOSI: Sastanak ministra Vučevića sa delegacijom Republike Azerbejdžan (FOTO)

Autor:

Vesti

27.04.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Vučević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom vojno-ekonomskom saradnjom između dve zemlje.

TRADICIONALNO PRIJATELJSKI ODNOSI: Sastanak ministra Vučevića sa delegacijom Republike Azerbejdžan (FOTO)

Foto: mod.gov.rs

Miloš Vučević primio delegaciju Azejberdžana

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa delegacijom Republike Azerbejdžan koju je predvodio ministar rada i socijalne zaštite stanovništva Sahil Babajev.

Ministar Vučević istakao je da je stav Azerbejdžana iskazan prilikom glasanja u Savetu Evrope potvrdio tradicionalno prijateljske odnose dve zemlje, ali i principijelan stav po pitanju očuvanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Tokom sastanka, ministar Vučević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom vojno-ekonomskom saradnjom između dve zemlje i istakao podršku naporima da se prethodno definisani projekti zajedničke saradnje realizuju u što kraćem roku.

Ministar Babajev zahvalio je na prijemu i iskazao interesovanje za razvoj saradnje između Srbije i Azerbejdžana u oblasti odbrambene industrije.

Na kraju sastanka, ministar Vučević pozvao je ministra Babajeva da u septembru poseti Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2023" koji će se održati u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading