NIŠTA OD VENČANJA U BEOGRADU Iva Grgurić zauvek NAPUŠTA Srbiju!

Autor:

Zabava

27.04.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 3" donela drastičnu odluku!

NIŠTA OD VENČANJA U BEOGRADU Iva Grgurić zauvek NAPUŠTA Srbiju!

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3" otkrila je da će sa dečkom Nemanjom Petoševićem iz Srbije preseliti u inostranstvo. Donela je odluku i da napusti biznis kojim se bavila ovde.

- Ja moram da se selim iz Srbije. Moj izabranik i ja se selimo zbog primarnog posla u inostranstvu. Kozmetički salon koji sam nedavno otvorila moram prodati. Od ovog posla se može dobro zaraditi, ali ja nažalost idem iz Srbije. Primarni posao mi je bitniji, kao i moj partner - priča Iva i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com

Iva i Nemanja

- Selim se tamo gde je toplo, ali ne otkrivam destinaciju. Na duži period se selim, preživeće svi bez mene. Sa Nemanjom planiram da gradim ozbiljan život. Ovo nije usputna ljubav. Nemanja je predivan muškarac, posvećen. Iz poštene je porodice. Nisam u vezi tek tako da popunim vreme, nego planiram svašta nešto u budućnost - zaključuje Grgurićeva za Blic.

Iva je ranije izjavila da planira da se uda za Nemanju i da planiraju venčanje da imaju u Beogradu, a da li će promeniti i ovu odluku, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading