DEŽURNI CIRKUZANT, LAŽNI LEVIČAR PREUZEO LAŽNE DESNIČARE: Svaka stolica je dobra samo da je naspram Vučića!

Autor:

Vesti

25.04.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Milivojević postaje dežurni preletačević, jer sudeći po slikama sa sednice Skupštine, promenio je nekoliko stolica, "ćućoreći" sa predstavnicima brojnih opozicionih stranaka kako bi se udružili sa jednim već dobro poznatim ciljem.

DEŽURNI CIRKUZANT, LAŽNI LEVIČAR PREUZEO LAŽNE DESNIČARE: Svaka stolica je dobra samo da je naspram Vučića!

Foto: Republika.rs

"Gnezdio" se po parlamentu Srđan Milivojević poslanik Demokratske stranke, menjajući stolice, kao i saveznike, a da nije važno kome će se pridružiti najbolje je pokazalo to što je malo posedeo sa lažnim ekolozima, a onda se prebacio i na Zavetnike.

Tako je Milivojević prvo sedeo sa predstavnicima jednih, da bi se bez imalo blama premestio kako bi razgovarao sa predstavnicima potpuno suprotnih opozicionih partija, pa je tako lažni levičar preuzeo lažne desničare, a svima njima zajednički imenitelj je mržnja prema vladajućoj stranci.

Lideri opozicionih stranki su već pokazali da im nije strano "preletanje" i udruživanje, iako su navodno potpuno različitih, čak i suprotstavljenih politika, sa jednim ciljem, a to je bezuspešni pokušaj rušenja države.

Pa tako, nije neverovatno i to da poslanik Demokratske stranke komunicira sa Zoranom Zečevićem, poslanikom Zavetnika,  najpoznatijem po držanju ilegalnog doma za stare i pljački penzionera, koji je nedavno simulirao je felacio na zasedanju Skupštine Srbije.

Milivojević je nedavno i nagovestio ovo iznenadno "prijateljstvo" sa strankama sa kojima se inače nije slagala Demokratska, naime, on je gostujući u emisiji "Probudi se" na Nova S hvalio Dveri i Zavetnike.

Opozicija su i to žestoka i Boško Obradović i Milica Zavetnica, ja mogu da se duboko ne slažem sa njihovim političkim stavovima, ali oni se za sada ponašaju kao ozbiljna opozicija u Parlamentu. Neću nikoga da žigošem da je Vučićeva opozicija, to će građani moći sami da zaključe ko je Vučićeva opozicija, a ko nije - rekao je Milivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading