VUČIĆ SA AMBASADOROM IRANA: Zahvalnost za podršku teritorijalnom integritetu Srbije (FOTO)

Autor:

Vesti

24.04.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom sam preneo iskrenu zahvalnost državnom vrhu u Teheranu i predsedniku Raisiju na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i doslednoj podršci koju ovim povodom pružaju našoj zemlji u međunarodnim institucijama

VUČIĆ SA AMBASADOROM IRANA:  Zahvalnost za podršku teritorijalnom integritetu Srbije (FOTO)

Foto: Instagram-budućnost s

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Iran Rašida Hasana Pura Baeija sa kojim je razgovarao o mogućnostima za razvoj saradnje dve zemlje i preneo zahvalnost Teheranu na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.

Vučić je na instagram nalogu buducnostsrbijeav naveo da je sa ambasadorom Baeijem razgovarao o mogućnostima za razvoj saradnje Srbije i Irana u oblastima od zajedničkog interesovanja gde se potencijal vidi u jačanju ekonomskih odnosa i trgovinskoj razmeni.

Sa ambasadorom Baeijem razgovarao sam o mogućnostima za razvoj saradnje Srbije i Irana u oblastima od zajedničkog interesovanja gde potencijal vidimo u jačanju ekonomskih odnosa i trgovinskoj razmeni.

Još jednom sam preneo iskrenu zahvalnost državnom vrhu u Teheranu i predsedniku Raisiju na principijelnoj podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije i doslednoj podršci koju ovim povodom pružaju našoj zemlji u međunarodnim institucijama,

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Islamske Republike Iran Rašida Hasana Pura Baeija - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Darko

24.04.2023 13:37

Ovaj sastanak ojačaće ekonomsku saradnju izmedju Srbije i Irana.

Ana

24.04.2023 13:37

Srbija je zahvalna na podrsci Irana.