DA NIJE FOTOGRAFIJE MNOGI NE BI POVEROVALI, ALI DOKAZ JE TU! Za godinu dana je niklo čudo (FOTO)

Autor:

Vesti

20.04.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fabrika Bicerba prostire se na oko 11.000 metara kvadratnih

DA NIJE FOTOGRAFIJE MNOGI NE BI POVEROVALI, ALI DOKAZ JE TU! Za godinu dana je niklo čudo (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju fabrike Bicerba u Valjevu, a na Instagram profilu je podelio fotografiju kojom je podsetio narod kada je postavljen kamen temeljac za ovu fabriku.

Naime, na prvoj fotografiji narod može da vidi kako je izgledao prostor u Valjevu na kojem je nikla fabrika za koju je kamen temeljac postavljen 8. marta 2022. godine, a za samo malo više od godinu dana na istom mestu je niklo pravo čudo! 

Na današnji dan smo videli kakva je fabrika čijem je otvaranju prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić čije obraćanje detaljno možete pročitati OVDE.

- Za samo godinu dana je ovo rešeno, čisto je kao u apoteci, a ne kao da je vaga za merenje. Ovde će biti najveća plata - rekao je predsednik Vučić na otvaranju fabrike.

O fabrici Bicerba

Bicerba je jedan od globalnih lidera u proizvodnji vaga, kao i dobavljača hardverskih i softverskih rešenja iz oblasti tehnolohije vaganja, sečenja i etiketiranja.

Radovi na izgradnji fabrke Bicerba počeli su u martu prošle godine i tada je najavljeno da će u njoj raditi oko 400 radnika, a investicija je vredna više od 33 miliona evra.

Novi proizvodni pogon Bicerbe u Valjevu prostire se na oko 11.000 metara  kvadratnih i u prvoj fazi biće zaposleno oko 300 radnika, a prosečna neto plata, kako je ranije najavio predsednik Vučić, iznosiće više od 1.100 evra.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading