BOBAN ĐUROVIĆ: Tadića je narod poslao na đubrište istorije

Autor:

Vesti

13.04.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Glavnog odbora SNS, predsednik opštine Vrnjačka Banja i predsednik OO SNS Boban Đurović izjavio je danas da je bivšeg predsedika Srbije Borisa Tadića narod poslao na đubrište istorije, i istakao da Srbi i Srbija danas znaku kome da daju podršku.

BOBAN ĐUROVIĆ: Tadića je narod poslao na đubrište istorije

Foto: Promo

- "Poznati" prestonički klinički psiholog u najnesrećnije vreme pustošenja ove zemlje i njen ministar odbrane, telekomunikacija pa čak i predsednik Srbije od svih zaboravljen, ovih dana, po svaku cenu zeleći da ispuže iz zaborava i duboke senke nebitnosti, otkriva šokantne detalje povezanosti SNS, predsednika Vučića i skoro svih u Srbiji koji ga podržavaju u jedan veliki kriminalni kartel!

Pa da je i od "poznatog" kliničkog psihologa Borisa Tadića mnogo je! Zaboravlja da je upravo on bio ministar vojske kada je vojska uništavana, zaboravlja da je vodio državu tokom pljackaških privatizacija i opšteg procvata mafije. Isto tako želeci da pošto poto više ne bude anoniman zaboravlja da je ovaj isti narod koji je nekada njemu dao poverenje jasno više puta ocenjivao njegov rad i jasno i nedvosmisleno dao podrsku SNS i Aleksandru Vučiću zbog borbe za obnovu i osnaženje Srbije i upravo zbog borbe protiv mafije i kriminala.

Tadićev rad i borbu za Srbiju ovaj isti narod koga on svrstava u kriminalni kartel nagradio je mikronskom podrškom i slanjem na đubriste istorije.

Zbog svega toga poruka "poznatom" prestoničkom kliničkom psihologu je jasna - čak i kad bezočno lažeš, haluciniraš i po svaku cenu hoceš napadajući SNS i Aleksandra Vučića , da izađes iz sumraka nebitnosti - džaba ti je sve. Srbi i Srbija dobro znaju ko je ko i ko je šta radio i radi - stoji u izjavi Bobana Đurovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading