PREMIJERKA ODBRUSILA TAJKUNSKIM MEDIJIMA! Borim se protiv licemerja, laži i interesa tajkuna!

Autor:

Vesti

11.04.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić, predsednica Vlade razmontirala je tajkunske medije.

PREMIJERKA ODBRUSILA TAJKUNSKIM MEDIJIMA! Borim se protiv licemerja, laži i interesa tajkuna!

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je medijima u vasništvu tajkuna Draga Šolaka na brojne provokacije i istakla da oni od sebe konstanto pokušavaju da naprave žrtve.

- Danas u selu Svarče, opština Blace, došli iz N1 da me pitaju zašto “tragetiram” medije i kada ću da prestanem. Potegli do Blaca, a da nijedno jedino pitanje o tom selu, školi koju smo obišli, projektu koji smo predstavili, nisu imali - pa čak ni reda radi - napisala je premijerka na Tviteru.

Kako je navela predsednica Vlade, pomenuti mediji, konstantno teže ka tome da šta god neko rekao, to je ,,napad za njih".

- Egocentrizam i narcisoidnost tajkunskih medija (u vlasništvu tajkuna Šolaka – kome sada i sveću pale da mu se zahvale što su “slobodni”, a što je ludilo po sebi) na maks-maksimumu. Sami sebi su vest, sami sebe proglašavaju za žrtve, šta god da neko kaže – “napad” je na njih – nevela je premijerka.

 

 

Brnabićeva je upitala da li je “napad” citiranje i emitovanje delova programa tajkunskih medija i podvukla da se bori protiv licemerja, laži i interesa tajkuna.

- A šta je “napad” – kad ih citirate, emitujete delove njihovog programa, pokažete naslovne strane njihovih novina? Pa ako se stide tih naslovnih strana, ako se stide svojih emisija, svojih voditelja – pa ko je za to kriv i čiji je to problem? Vidite, da bude jasno: neću stati. Mogu da budem “mali Šešelj”, homopremijerka, Čale, mutava… samo vi napred, ja se borim protiv licemerja i laži, protiv interesa tajkuna koji bi da vrate nekadašnju vlast (a to je celokupna današnja opozicija) da bi mogli da kupe još neki klub u Primijer ligi ili vilu u Majamiju - istakla je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (106)

Loading
Pera

11.04.2023 15:50

Boricemo se protiv lazi!

Valentina

11.04.2023 15:50

Podrška premijerki Brnabić

Kris

11.04.2023 15:51

Tajkunski mediji prave sami od sebe žrtve, vređaju vlast i Vucica. Sramno! Ne mogu da podnesu Vuciceve uspehe!

ceca

11.04.2023 15:51

Kriminalu nema mesta u Srbiji