MA, NOSITE SE! Vesna Pešić žestoko odbrusila Jeremićevom čoveku!

Autor:

Vesti

10.04.2023

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić ušla je u fajt na Tviteru sa Borislavom Novakovićem, potpredsednikom Narodne stranke, oko Kosova, a zbog iznetih stavova ga je oterala dođavola i pitala da li je normalan.

MA, NOSITE SE! Vesna Pešić žestoko odbrusila Jeremićevom čoveku!

Foto: Youtube/N1

Narodna stranka objavila je na društvenoj mreži Tviter izjavu Borislava Novakovića, u narodu poznatijeg kao Bora Solunac - u vreme glasanja o Zakonu o radu u Skupštini, prema evidencionoj kartici bio je u parlamentu, ali je zapravo bio u Solunu. 

Foto: printscreen

Potpredsednik NS Borislav Novaković

- Pitanje teritorijalnog integriteta i državnog suvereniteta nije pitanje za jednog čoveka, predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nego za ceo narod - naveo je Novaković. 

Odmah je usledila reakcija Vesne Pešić.

Foto: printscreen/N1

Sociološkinja Vesna Pešić

- Ma nosite se. Vučić zagađuje i destruiše narod materijalno, ali i putinifilijom i Kosovom, a sad referendum o Kosovu i "ceo narod". Mislila sam da ste vi normalan čovek i da shvatate da je i ratom izgubljeno Kosovo. Nismo jedini koji je izgubio teritoriju i to našom krivicom - napisala je ova sociološkinja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (90)

Loading
Mara

10.04.2023 11:24

Opozicija ce svasta uraditi kako bi zadovoljili svoje interese, idu protiv naroda i drzave, sramota.

Lana

10.04.2023 11:25

Opozicija gleda samo svoje interese, oni ne zele da pomognu nasoj drzavi vec da ocrne predsednika ali tu ne mogu nista jer narod podrzava Aleksanda Vucica.

Olga

10.04.2023 11:27

Odvratni su oboje.

Vesna

10.04.2023 11:42

@Olga - Slažem se u potpunosti, ali je Vesna ovog puta rekla jednu veliku istinu opoziciju, da nemaju nikakav interes da brane KiM, već svoje interese