SKANDALOZNO PONAŠANJE PREDSTAVNIKA NARODNE STRANKE: Novaković bi da se bije u Skupštini

Autor:

Vesti

25.10.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Narodne stranke Borislav Novaković, revoltiran zbog replike u kojoj ga je prozvao šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov, ustao je sa klupe i krenuo u fizički obračun.

SKANDALOZNO PONAŠANJE PREDSTAVNIKA NARODNE STRANKE: Novaković bi da se bije u Skupštini

Foto: Twitter/Printscreen

Mnogima očigledno nije mesto u Narodnoj skupštini, jer bi da se u njoj ponašaju kao da je njihova privatna "prićija", pa umesto argumenata i zrelog, profesionalnog ponašanja pribegavaju fizičkom konfliktu.

Reč je o predstavniku Narodne stranke u Parlamentu, Borislavu Novakoviću, koji je revoltiran replikom šefa poslaničke grupe SNS Milenka Jovanova ustao sa svog mesta i nasrnuo na funkcionera vladajuće partije.

Na ovaj događaj reagovali su poslanici i funkcioneri SNS, a njihovi komentari mogu da se svedu u jednu reč - sramota!

Reakcije članova Skupštine na ovo skandalozno ponašanje Novakovića, mogu se videti u Tvitovima ispod.

- Pogodila ga činjenica da je oca troje dece nevinog strpao u zatvor da robija za nešto što je on, Novaković počinio, a sam se izvukao prekršajnom prijavom. Pravnim marifetlukom, kako ne bi moglo da mu se sudi drugi put za isto delo! Kriminalac i ljudsko dno! - navela je poslanica Sandra Božović.

Ovo ponašanje Novakovića oštro je osudila i Jelena Žarić Kovačević:

- Poslanik Bora zvani Solunac krenuo na Milenka Jovanova. Hoće čovek da se bije tokom zasedanja. Eto pravog predstavnika njihove politike. Za njim je došao i Aleksić i još neke kolege. Upravo su obrukali sve ljude koji su glasali za njih i visoki Dom Narodne skupštine.



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

10.04.2023 11:27

Jeremicevi "ljudi" postali su jako agresivni, silom zele da rese sve, ali nisu svi kao oni.