Goran Vesić odveo Tik Tok-ere u obilazak Narodne skupštine Republike Srbije

Autor:

Vesti

15.10.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS i narodni poslanik Goran Vesić obišao je danas zdanje Narodne skupštine u društvu Tik Tok-era i sa njima podelio važne istorijske činjenice o ovoj značajnoj gradjevini.

Goran Vesić odveo Tik Tok-ere u obilazak Narodne skupštine Republike Srbije

Foto: Republika

- Nalazilmo se u holu i srećan sam što to mogu da pokažem javnosti četiri skulpture – skulptura Cara Dušana delo našeg čuvemoh vajara Dragutina Filipovića,zatim skulptura Karadjordja delo Frane Kršinića, a pored srpskih vladara, tu je i skulptura slovenačkog kneza Kocelja delo Tina Kosa kao i skulptura kralja Tomislava Vanje Radauša - rekao je Vesić za televiziju Pink.

Kako kaže zdanje Narodne skupštine pokazuje koliko Srbi kao narod vode računa o svojoj tradiciji i kulturi.

- Želim da ovim mladim ljudima pokažem da Narodna skupština Srbije nije samo naše predstavništvo već je i muzej. Ovim pozivom hteo sam da pokažem da državne institucije moraju da budu otvorene za narod, jer one pripadaju narodu - ističe on.

Kako je naveo, ovo je samo prva tura obilazaka za koje je planirano da postanu redovna aktivnost, budući da je parlament jedno od najlepših zdanja u zemlji I da sama po sebi predstavlja spomenik kulture.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

15.10.2022 15:22

Seta se s tik_tokerima i Jelenom Karleusom umjesto da se pobrine o onim jadnicima sto su im Mafijaši srušili kuce kakve takve to je bio njihov Dom nego izgovaraju se na racun tudjeg Rezima.Znaci li to da Čovjek ima samo svoja Prava od Rezima do Rezima kojoj Partiji pripada ili postoje jos uvijek Ljudska prava