Vesna Pešić sahranila Drugu Srbiju, pa udarila na Čedu: BIO JE NACIONALISTA, VOLEO JE PARE VIŠE OD BILO ČEGA DRUGOG!

Autor:

Vesti

27.07.2022

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociološkinja Vesna Pešić žestoko je kritikovala lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića.

Vesna Pešić sahranila Drugu Srbiju, pa udarila na Čedu: BIO JE NACIONALISTA, VOLEO JE PARE VIŠE OD BILO ČEGA DRUGOG!

Foto: Tanjug

Govoreći o stanju Druge Srbije, čiju je kliničku smrt nedavno obelodanio istaknuti drugosrbijanac književnik Bora Ćosić, Pešićeva se dotakla i LDP i Čedomira Jovanovića, s obzirom na to ta partija jedna od retkih koja se danas bar deklarativno zalaže za ideje koje je svojevremeno formulisao Radomir Konstantinović.

Pešićeva je govoreći za medije pod kontrolom opozicije otkrila i "mračnu tajnu" Jovanovića, bar ako se gleda iz ugla Druge Srbije, pošto je otkrila da je na početku karijere lider LDP bio - nacionalista.

Republika

Foto: printscreen/N1

 

- I danas mislim da je Čeda Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, bio projekat Bebe Popovića, iako je dugo pokušavao da se nakači na ideju grđanske Srbije. Sećam se da je u početku kada je dolazio u GSS bio veliki nacionalista, da smo ga učili šta je to građanska Srbija, šta je suočavanje sa prošlošću - rekla je Pešićeva i dodala da je svojevremeno prešla u tu partiju nakon što je Jovanović sa bombonjerom došao da je moli da se učlani u stranku.

- Kada je Građanski savez nestao molio me na sve načine da pređem u LDP. Jednom je došao i sa bombonjerom. Pristala sam, iako mi nikada nije bio simpatičan, jer je voleo da šije košuljice u Milanu i novac više od bilo čega drugog - navela je Pešićeva.

Jovanović se u trenutku objavljivanja ovog članka nije oglašavao ovim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading