Lider LDP započinje novi biznis! Čeda Jovanović sa deda Milovanom otvara kliniku na Tari! Zauzimaće ceo sprat poznatog hotela!

Autor:

Vesti

29.06.2022

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanović će lično uložiti novac u osnivanje i opremanje klinike koja će se nalaziti na celom spratu hotela "Omorika" na Tari.

Lider LDP započinje novi biznis! Čeda Jovanović sa deda Milovanom otvara kliniku na Tari! Zauzimaće ceo sprat poznatog hotela!

Foto: printscreen/Kurir TV

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović otvara kliniku na Tari s dedom Milovanom Miloševićem (87), koji ga je nedavno izlečio pomoću biljnih tinktura, ishrane i specijalnih tretmana.

Jovanović će lično uložiti novac u osnivanje i opremanje klinike koja će se, prema saznanjima Kurira, nalaziti na celom spratu hotela "Omorika" na toj planini.

Političar je, inače, imao tri puta koronu, tri teške upale pluća i tri ozbiljne sumnje na rak, život mu je bio ozbiljno ugrožen, ali sada je potpuno preporođen.

Rekao je da je za njegov oporavak zaslužan upravo deda Milovan za koga je istakao da nije nadrilekar, već da leči prirodom odnosno tinkturama pročišćuje i sređuje organizam.

Bukvalno ništa nisam jeo 40 dana osim tih dvadesetak tinktura, koje sam uzimao ujutru, u podne, uveče. I nisam bio gladan. Između njih sam bio na terapiji po pola sata, jedan dan je kada vrele vode u kojoj je organska glina, drugi dan je u njoj čili i đumbir. Vrela kada zato što dišeš i kroz kožu, a moja koža je bila prestala da diše. I nije to deda Milovan izmislio! Sve su to odavno poznate metode Amerikanca dr Šulca i ruskog akademik Sitina. Znate, deda Milovan stalno ima slušalicu u uhu, sluša tzv. motivacije, i dok radi nešto drugo, da sve to podsvesno deluje. Dao mi je da čujem, vrti se: "Tvoje srce je mlado, tvoje noge su lake...". - rekao je između ostalog Jovanović o metodama lečenja deda Milovana, a ceo intervju možete pročitati ovde.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zabrinuti

29.06.2022 13:49

Sra ce sada da upropasti, otme???

Mito

29.06.2022 16:57

Kada će Čeda da odgovara za proneveru robnih rezervi (žito) koje je dobio na čuvanje i za to bio plaćen. On se tih para nije odrekao, a prodao je žito????? Šta je sa ostalim firmama koje je upropastio? Odakle mu pare za kliniku? Ko ga finansira? Čeda biznismen???