BEŽE OD PONOŠEVACA KAO ĐAVO OD KRSTA: Potpuno prazan štand, ni flajer iz ruke da im uzmu!

Autor:

Vesti

31.03.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani niti prilaze, niti se zanimaju za ono što predstavnici stranke Zdravka Ponoša imaju da kažu.

BEŽE OD PONOŠEVACA KAO ĐAVO OD KRSTA: Potpuno prazan štand, ni flajer iz ruke da im uzmu!

Foto: Republika

Ponošev štand

Pokret SRCE, čiji je osnivač Zdravko Ponoš postavio je svoj štand kod prolaza preko puta palate Albanija, a ono što se dalo primetiti je da i nakon nekoliko sati, nije izazvao ni najmanje interesovanje prolaznika.

Naime, građani su samo užurbano prolazili ignorišući pokušaje predstavnika Pokreta SRCE  da ostvare kontakt i da im daju flajer.

Ono što se da zaključiti je da Ponošev politički program ne zanima više nikog, te je štand ostao pust.

Nasuprot interesovanju koje je izostalo uživo, velika pažnja se digla oko Ponoševog pokreta na društvenim mrežama i to ne po dobru, već zbog toga što je očigledno plagirao logo svoje stranke.

Ovo je konstatovao i potpredsednik SNS i predsednik Skupštine Vladimir Orlić, koji je rekao da je Zdravko Ponoš, predsednik pokreta "Srbija Centar", ukrao logo za svoju stranku od Kola srpskih sestara.

- - Hoće Ponoš da skuplja potpise za stranku? Samo neka se pohvali: kako je logo za nju ukrao od - Kola srpskih sestara iz Subotice i.. ima da se oduševe svi, potpisi će samo da lete. Jednom prevaranti i smutljivci, to i ostaju - doveka. Promene naziva, partija i pasoša tu - ne pomažu - napisao je Orlić na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading