EKSKLUZIVNO! REDITELJ JUŽNOG VETRA ODGOVORIO HEJTERIMA: Napadi na poslednju epizodu su im samo izgovor za ličnu promociju!

Autor:

Vesti

28.03.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Avramović, komenatrišući navode da se u poslednjoj epizodi ismeva borba protiv litijuma u Gornjim Nedeljicama, kaže da su to maliciozne prozivke pune mržnje kojima se zloupotrebljava umetnost

EKSKLUZIVNO! REDITELJ JUŽNOG VETRA ODGOVORIO HEJTERIMA: Napadi na poslednju epizodu su im samo izgovor za ličnu promociju!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miloš Avramović, reditelj serije Južni vetar, eksluzivno za Republiku odgovorio je na napade dela opozicije da se poslednjoj epizodi sramno ismeva borba protiv iskopavanja litijuma u Gornjim Nedeljicama.

U tome prednjači Ivana Parlić, poslanica Narodne stranke Vuka Jeremića koja je na Tviteru čak zatražila izvinjenje glumaca i producenata serije, optuživši ih usput da su praktično propaganisti predsednika Srbije Aleksandra Vučića

 

 

A onda, verovali ili ne, poziva i na bojkot serije!

Dakle predstavnica onih koji u upinju svim silama da se u javnosti predstave kao navodni borci za demokratiju. Usput ignorišući činjenicu da je baš bivši režim i stranka njenog lidera Jeremića još 2004. dovela kompaniju Rio tinto da iskopava litijum. 

- U 21. veku u kojem su društvene mreže postale najbrže i najjednostavnije sredstvo komunikacije, tužno je što u ovoj našoj lepoj zemlji one postaju etalon za mržnju i povratak u doba potpunog neznanja i neinformisanosti - priča za Republiku Avramović odgovarajući na ove prozivke i nastavlja:

Južni vetar je, kako ističe Avramović, serija, puna simbolike, puna različitih linija priča, u kojima može da se prepozna svako i niko:

- I konačno serija, scenario, koji je podržala Evropska unija sa 500.000 evra. Svako ko misli da treba da vodi polemiku sa fiktivnim likovima, ne razume ili neće da razume umetnost, već je zloupotrebljava - rekao je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

30.03.2023 14:19

Kad se vidi ko i zašto komentariše ovu fenomenalnu seriju jasno je da je serija na umetnički način prikazala ono što je stvarnost.