POLA VLADE SE TRESE OD ČOBANA I NJEGOVE ŽENE! Vučić otkrio - Danila je slikao Pajtićev drug, a objavio Robert: Da li mislite da možete da uništavate život tuđoj deci?!

Autor:

Vesti

26.03.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je fotografiju njegovog sina Danila Vučića koju su objavili mediji pod kontrolom Roberta Čobana, vlasnika Kolor pres grupe.

POLA VLADE SE TRESE OD ČOBANA I NJEGOVE ŽENE! Vučić otkrio - Danila je slikao Pajtićev drug, a objavio Robert: Da li mislite da možete da uništavate život tuđoj deci?!

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić sa sinom Danilom

Gostujući na televiziji Pink kod Jovane Jeremić, Vučić je rekao da je njegovog starijeg sina Danila slikao drug Bojana Pajtića i upitao da li oni misle da imaju pravo da uništavaju živote tuđe dece.

Republika

Foto: printskrin

 

- Slikao je onaj Pajtićev najbliži prijatelj, da ne kažem nešto više, ne znam što se toga stide. On je slikao mog sina, starijeg. I sada, sve je to lepo, objavljuje, moj sin bez obezbeđenja ide. Kaže "Gore mreže". A to ti Čobane uzeo i objavio. Ja nemam strah, a pola vlade mi se trese od Roberta Čobana i njegove žene, pošto su mnogo moćni - rekao je Vučić i dodao:

- A da vas pitam, gde vi šta radite? Zato sam ja problem, što to smem da pitam samo ja. Mislite da imate pravo da uništavate živote tuđoj deci - podvukao je šef države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (207)

Loading
Njanja

26.03.2023 14:10

Deca moraju da budu zaštićena to je definitivno

Jablan

26.03.2023 14:11

Ne vidim išta loše u tom snimku čemu onda dizanje frke

Marko

26.03.2023 14:11

Opozicija i dalje nastavlja sa kampanjom protiv Vučićeve dece. Večiti gubitnici.

Krsto

26.03.2023 14:12

Ne treba ničiju đecu izigravati poruzi. Ružno je udarat na porodicu.