PREMIJERKA SRBIJE OŠTRO REAGOVALA NA BAKIĆEVE LAŽI O VUČIĆU: Kad to kaže neki ko svoju zemlju naziva kolonijom, onda svakom od nas daje dodatnu energiju da se borimo!

Autor:

Vesti

22.03.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bakić za građane Srbije kaže da su intelektualno i moralno zatupljeni podanici, a sad vređa i predsednika - to mu Ana Brnabić ne dopušta.

PREMIJERKA SRBIJE OŠTRO REAGOVALA NA BAKIĆEVE LAŽI O VUČIĆU: Kad to kaže neki ko svoju zemlju naziva kolonijom, onda svakom od nas daje dodatnu energiju da se borimo!

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na članak koji je izašao na N1 u kome profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu Jovo Bakić govori o predsedniku Srbija Aleksandru Vučiću i u kome kaže da će "nepomenik morati da sluša i trpi, kuka i plače".

- Ovakve bljuvotine, izrečene od strane nekoga ko za svoju zemlju kaže da je kolonija, a za građane da su intelektualno i moralno zatupljeni podanici, svakom od nas daju dodatnu energiju da se borimo - reagovala je Ana Brnabić na Tviteru i dodala da je to odgovor na mržnju.

- Borba za normalnu, pristojnuSrbiju koja veruje u sebe - zaključla je Ana Brnabić.

 

 

Da podsetimo, Jovo Bakić izjavio je u intervjuu da ne očekuje potpisivanje sporazuma o Kosovu do kraja godine.

- Imperijalni pokrovitelji znaju da to nijedan političar u Srbiji ne sme da potpiše. Stoga će tražiti da se sporazum sprovodi (tome služi pre par dana usvojeni aneks ugovora), a nepomenik će morati da sluša i trpi, kuka i plače, te sve bespogovorno sprovodi, jer protiv njega imaju mnogo kompromitujućeg materijala, a i pretnju neformalnih sankcija za sve nas, što bi se posredno odrazilo i na njega - rekao je Bakić.

Ovim je profesor Filozofskog fakulteta još jednom pokazao koliko ne razume borbu za svoju zemlju, već sve svodi na manipulaciju građanima. Na sreću, svaki stanovnik naše zemlje je razumeo i aneks ugovora, ali i činjenicu da predsednik Aleksandar Vučić nije potpisao nijedan dokument kojim se prizaje lažna država Kosovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (129)

Loading
Tanja

22.03.2023 17:19

Sramota da se jedan intelektualac tako izražava i vređa Predsednika Vučića. Dno dna.

Hana

22.03.2023 17:20

I Bakić kao i ostatak opozicije nastavlja da pljuje i napada Vučića.

Ana

22.03.2023 17:21

Bakic je primer coveka koji nikada nece imati podrsku ljudi niti ce njegovi sefovi iz opozicije imati podrsku

Danijela

22.03.2023 17:22

Mogu da pričaju sta hoce samo nam daju vetar i ledja da idemo dalje i da se borimo.