VUČIĆ PATOSIRAO LAŽNE PATRIOTE: Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradovićem, Jovanovićem, Stamenkovski!

Autor:

Vesti

16.03.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne zna šta tačno opozicija hoće od njega jer sa jedne strane govore da je potpisao i osuđuju ga, a sa druge ga nabeđuju da nije.

VUČIĆ PATOSIRAO LAŽNE PATRIOTE: Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradovićem, Jovanovićem, Stamenkovski!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

- Šta hoćete od mene, samo streljanje Aleksandra Vučića, nadam se metaforično. Ozbiljnu politiku ostavite nama. Oni govore Vučiću potpisao si, nisi, a u stvari jesi. Potpisao si ono što nismo videli šta je, ali ćemo objasniti da si nešto sakrio. I znaju da sam protiv Rusa, ali to krijem. U ludilo da ulazite ne možete i ne vredi. A šta bi im bila politika da će uspešnije da vode Srbiju. Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradivićem, Jovanovićem, Stamenkovski - rekao je on.

On je pokazao naslovnu stranu jednog dnevnog lista na kojoj se vidi da nešto potpisuje i rekao da on jeste nešto potpisivao, ali ne ono što bi opozicija htela.

- Da li je to objektivno ili fer. Da održim 500 konferencija da dokažem da neko nešto obmanjuje? Šta da kažem? - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (128)

Loading
IVAN

16.03.2023 19:15

EH SAD VAS JE PREDSEDNIK DOTUKAO DO NOGU, BRAVO

Anonimus

16.03.2023 19:15

Opozicionari ni sami ne znaju sta zele. Oni su ruglo Srbije!