VUČIĆ PATOSIRAO LAŽNE PATRIOTE: Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradovićem, Jovanovićem, Stamenkovski!

Autor:

Vesti

16.03.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne zna šta tačno opozicija hoće od njega jer sa jedne strane govore da je potpisao i osuđuju ga, a sa druge ga nabeđuju da nije.

VUČIĆ PATOSIRAO LAŽNE PATRIOTE: Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradovićem, Jovanovićem, Stamenkovski!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

- Šta hoćete od mene, samo streljanje Aleksandra Vučića, nadam se metaforično. Ozbiljnu politiku ostavite nama. Oni govore Vučiću potpisao si, nisi, a u stvari jesi. Potpisao si ono što nismo videli šta je, ali ćemo objasniti da si nešto sakrio. I znaju da sam protiv Rusa, ali to krijem. U ludilo da ulazite ne možete i ne vredi. A šta bi im bila politika da će uspešnije da vode Srbiju. Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradivićem, Jovanovićem, Stamenkovski - rekao je on.

On je pokazao naslovnu stranu jednog dnevnog lista na kojoj se vidi da nešto potpisuje i rekao da on jeste nešto potpisivao, ali ne ono što bi opozicija htela.

- Da li je to objektivno ili fer. Da održim 500 konferencija da dokažem da neko nešto obmanjuje? Šta da kažem? - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (128)

Loading
IVAN

16.03.2023 19:14

NJIMA NI TO NE BI POMOGLO

IVAN

16.03.2023 19:15

EH SAD VAS JE PREDSEDNIK DOTUKAO DO NOGU, BRAVO

Anonimus

16.03.2023 19:15

Opozicionari ni sami ne znaju sta zele. Oni su ruglo Srbije!

Markic

16.03.2023 19:15

Aha slatko sam se nasmejao.