LICEMERI! Zapad i EU traže od Srbije da uvede sankcije Rusiji, ALI BROJKE SU NEUMOLJIVE!

Autor:

Vesti

14.03.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licemerna politika Brisela prema Srbiji u potpunosti je raskrinkana!

LICEMERI! Zapad i EU traže od Srbije da uvede sankcije Rusiji, ALI BROJKE SU NEUMOLJIVE!

Foto: Shutterstock

Srbija, Rusija, Evropska unija

Zvanični Beograd mesecima se suočava sa neviđenim pritiscima da uvede sankcije Rusiji zbog invazije na Ukrajinu, dok istovremeno zemlje članice Evropske unije uveliko trguju sa Ruskom Federacijom.

Da licemerje Brisela prema Beogradu bude veće, o tome se sve češće govori i javno u državama članicama Unije, kojima su puna usta sankcija prema Ruskoj federaciji, dok brojevi govore sasvim drugačije.

Kako piše Slobodna Dalmacija pozivajući se na podatke Eurostata, Slovenija je od početka rata u Ukrajini trgovinsku razmenu sa Rusijom povećala 346 odsto i po tome je apsolutni rekorder.

Luksemburg, kako navodi hrvatski portal, povećao je obim razmene sa Rusijom za 262, odsto, Grčka 142, Austrija 139 odsto.

Imajući sve navedene u vidu, jasno je koliko su pozicija EU prema Srbiji i insistiranje od Beograda da uvede sankcije Ruskoj Federaciji u najmanju ruku naprosto nisu fer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading