SUZANA VASILJEVIĆ RAZMONTIRALA "NEZAVISNI" DANAS: Neko bi, ne daj Bože pomislio, da ih plaćamo da grade taj "kult ličnosti" (FOTO)

Autor:

Vesti

07.03.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića Suzana Vasiljević osvrnula se danas šaljivim komentarom na Tviteru na ponašanje "nezavisnih" medija povodom rođendana srpskog lidera.

SUZANA VASILJEVIĆ RAZMONTIRALA "NEZAVISNI" DANAS: Neko bi, ne daj Bože pomislio, da ih plaćamo da grade taj "kult ličnosti" (FOTO)

Foto: youtube.com/pedja pedja

Ona se na svom Tviter nalogu osvrnula na naslovne strane novina, šaljivo primetivši tekstove u Danasu koji su posvećeni rođendanu predsednika Vučića.

 

 

- Naslovne strane današnjih, kako bi kolege iz opozicionih medija rekle, provladinih medija. Vučićevog rodjendana nigde, ali zato “nezavisni” Danas briljira, sa naslovnom i 3 teksta. Neko bi, ne daj bože pomislio, da ih plaćamo da grade taj “kult ličnosti”! - napisala je Vasiljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
deksss

07.03.2023 10:49

Napadajuci Vucica oni mu samo cine uslugu.

stevica

07.03.2023 10:50

Nezavisni Danas,nezavisan al od mozga.

Joca

07.03.2023 10:53

Vučić je veliki političar koji zna kako da nastavimo dalje biće još pritisaka

Crna Leptirica

07.03.2023 10:56

Pa da nije Vucica novine ne bi imale sta i da pisu tako da samo napred.