MINISTAR GAŠIĆ SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA AMERIČKIH KOMPANIJA: Cilj je unapređenje saradnje, kao i jačanje i modernizacije MUP

Autor:

Vesti

23.02.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obostrano je ocenjeno da ima prostora za dalje unapređenje bilateralnih odnosa dve države.

MINISTAR GAŠIĆ SE SASTAO SA PREDSTAVNICIMA AMERIČKIH KOMPANIJA: Cilj je unapređenje saradnje, kao i jačanje i modernizacije MUP

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa predstavnicima američkih kompanija koji sa predstavnicima Američko-centralnoevropske poslovne asocijacije borave u poseti Republici Srbiji u cilju razmatranja razvoja privredne saradnje Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država.

Predstavnici kompanija su prezentovali svoje mogućnosti i izrazili interesovanje za uspostavljanje i unapređenje saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Obostrano je ocenjeno da ima prostora za dalje unapređenje bilateralnih odnosa dve države pre svega u sferi ulaganja u oblastima jačanja i modernizacije kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading