MILIVOJEVIĆU, VRATI SE U SEDMI RAZRED! Svima drži predavanja, a pomešao kultne pisce! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.02.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lupio pa ostao živ. Upravo ovako bi se mogao opisati ,,lapsus" narodnog poslanika Demokratske stranke, Srđana Milivojevića, poznatog po tome da svima redom drži predavanja, a koji je, gostujući u jednoj emisiji pomešao kultne pisce Stevana Sremca i Jovana Steriju Popovića.

MILIVOJEVIĆU, VRATI SE U SEDMI RAZRED! Svima drži predavanja, a pomešao kultne pisce! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Naime, Milivojević je gostujući u jednoj emisiji u želji da prozove svoje kolege iz skupštine napravio ozbiljan "lapsus" aludirajući na to da je "Pokondirenu tikvu" napisao Stevan Sremac.

U pitanju je, dobro poznata lektira koja se obrađuje u sedmom razredu osnovne škole, ali je Milivojević taj čas srpskog verovatno propustio.

- Pa gde je sad pokojni Stevan Sremac da vidi pokondirenu tikvu, pa on bi sad kapitalce zatekao, pokondirene, u skupštinskim klupama - kazao je on. 

Na ovu njegovu izjavu burno su reagovali tviteraši, koji su na račun Milivojevića uputili brojne podrugljive komentare.

-  "Da nije tužno, bilo bi smešno" , "čovek je pijan", "to je benigno, ume on itekako da ispriča gluposti i neznanje svakodnevno, ovo je ništa"  - bili su samo neki od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading