"JUNACI" NESREĆNI! Premijerka Brnabić reagovala na PRETNJE UBISTVOM upućene Vučiću! "Gazite srpsku zastavu, a predsednik vas ŠTITI"!

Autor:

Vesti

15.02.2023

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom skupa desničara isšred Predsedništva upućena je i direktna pretnja ubistvom Vučiću pod parolom "Ko potpiše, njega ubiše".

"JUNACI" NESREĆNI! Premijerka Brnabić reagovala na PRETNJE UBISTVOM upućene Vučiću! "Gazite srpsku zastavu, a predsednik vas ŠTITI"!

Foto: Printskrin/RTV Pink

Ana Brnabić, premijerka Srbije

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na svom Tviter nalogu povodom pretnji ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje su danas izrečene ispred Predsedništva na skupu ekstremista.

 

 

- Gazite srpsku zastavu, pozivate se na drugu državu, pretite ubistvom predsedniku. Znajte da i vas štiti Aleksandar Vučić, zarad stabilnosti. Da nije tako, dočekalo bi vas večeras desetine hiljada članova Srpske napredne stranke. Ovako, vi njemu pretite, on zbog Srbije vas štiti. "Junaci" nesrećni - napisala je Brnabić.

Ultradesničar Damjan Knežević prethodno je večeras na protestu protiv francusko-nemačkog plana izgovorio “kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda”, što bi mogla da bude potvrda o nameri pucača Dejana Bobočeka iz iste organizacije kod koga je danas pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije, sa kojim se nezavnično uputio na skup.

Inače, tokom skupa upućena je i direktna pretnja ubistvom pod parolom "ko potpiše, njega ubiše".

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading