POTPUNO SAM UVEREN DA ĆE SE NASTAVITI POZITIVAN ZAMAH U NAŠIM ODNOSIMA SA SRBIJOM! Erdogan čestitao Vučiću Dan Državnosti

Autor:

Vesti

14.02.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitka turskog lidera.

POTPUNO SAM UVEREN DA ĆE SE NASTAVITI POZITIVAN ZAMAH U NAŠIM ODNOSIMA SA SRBIJOM! Erdogan čestitao Vučiću Dan Državnosti

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas pismo čestitku predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana povodom Dana državnosti Republike Srbije.

U čestitki se kaže:

„Uvaženi predsedniče, cenjeni prijatelju, 

Želeo bih da u ime svog naroda i u lično ime, Vašoj ekselenciji i prijateljskom narodu Srbije od srca čestitam Dan državnosti. 

Potpuno sam uveren da će se nastaviti pozitivan zamah u našim odnosima sa Srbijom, kojima u pogledu stabilnosti i budućnosti Balkana pridajemo poseban značaj i da će se naša saradnja u narednom periodu proširiti na još više polja. 

U veri da će uzajamne posete na visokom novou dodatno učvrstiti naše odnose, bio bih srećan da sretnem Vašu ekselenciju na Diplomatskom forumu koji se održava od 10. do 12. marta 2023. godine u Antaliji. 

Koristim ovu priliku da u ime svog naroda i lično ime, Vašoj ekselenciji poželim sreću i dobro zdravlje, a prijateljskom narodu Srbije mir i blagostanje“, navodi se u čestitiki turskog predsednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (110)

Loading
Sanja

14.02.2023 16:31

Hvala Erdogana na iskrenim čestitkama

Goran

14.02.2023 16:32

Turska i Srbija imaju dobre medjusobne odnose i u prilog tome govori i to što veliki broj turskih kompanija posluje u Srbiji

Miloš

14.02.2023 16:37

Hvala na lepim i iskrenim cestitkama.

Annaljim

14.02.2023 16:39

U preteskim trenucima za Tursku, Erdogan nam cestita praznik.