ZORANINA PUTARSKA MAFIJA PRETI SRPSKOM TELEGRAFU! Bahati tajkun Branko Miljković izbegava da odgovori na pitanja o milionskom lopovluku!

Autor:

Vesti

14.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto odgovora o malverzacijama - pretnje! Bahati tajkun Branko Miljković, vlasnik firme "Ratko Mitrović MBA", koji je se sumnjiči da je ojadio "Puteve Srbije" i državu, kao poverioca, za milione evra, najavio je tužbu protiv Srpskog telegrafa.

ZORANINA PUTARSKA MAFIJA PRETI SRPSKOM TELEGRAFU! Bahati tajkun Branko Miljković izbegava da odgovori na pitanja o milionskom lopovluku!

Foto: E-stock, TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Naime, još pre deset dana je naš list poslao mejl ovoj firmi s pitanjem kako su pare poverilaca završile na računu firme "Ingrap omni", a odatle prosleđene ruskom "Arkolu", koji je, kako se sumnja, sa 830.000 evra za obavljen posao nagradio Vladu Atanackovića, supruga bivše ministarke Zorane Mihajlović.

U telefonski kontakt s Miljkovićem uspeli smo da stupimo tek u ponedeljak, a onda je, posle početne zbunjenosti, usledila bujica psovki, pretnji i uvreda.

- Ne znam ni za kakav mejl, možda ga je video moj direktor - glasila je prva rečenica.

Potom je, navodno neupućen u temu, upitao o čemu se radi, a kada smo mu rekli da je reč o milionima koje je njegova firma trebalo da isplati poveriocima i da danima čekamo da nam odgovori, izgubio je živce.

- Sram vas bilo, vi mene da stavljate na naslovnu stranu! Sve su to najobičnije laži - sipao je "neobavešteni" Branko Miljković s druge strane žice.

Naravno, konkretan odgovor na naša pitanja je i ovog puta izostao, posle čega je bahati gazda prekinuo vezu, ali je potom usledio njegov poziv, kada je već potpuno izgubio kontrolu.

- Zbog toga što me uznemiravate podneću tužbu protiv Srpskog telegrafa - zapretio je, uz bujicu psovki, koje nisu za štampu.

Na kraju je ostalo nejasno da li je Miljkovića iznerviralo naše saznanje da su njegove malverzacije predmet ozbiljne istrage Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i da mu se smeši zatvor ili sumnje da se milioni putarske mafije prebacuju za formiranje nove stranke Zorane Mihajlović.

Tukao policajku, pa beži od suda

Miljković je u aprilu 2020. hapšen zbog napada na patrolu komunalne policije kada je slomio nos jednoj policajki. Sudski proces još traje pošto bahati građevinac izbegava ročišta pod raznim izgovorima, a omiljeni su mu korona i post-KOVID oporavak.

Naime, on je krajem januara eskivirao 26. ročište (!), a u međuvremenu je snimljen u loži Novaka Đokovića na Australijan openu. Njegov advokat je sudu priložio opravdanje porodice Đoković da je Miljković član delegacije, na šta je odmah reagovala sudija i zatražila pritvor zbog očiglednog izbegavanja suđenja.

Zaštitni znaci mobing i fušeraj

Prvi čovek "Ratka Mitrovića" je više puta završio u medijima zbog katastrofalnog položaja radnika u njegovim firmama - kršenja radnih prava, omalovažavanja, višemesečna kašnjenja plata, davanja nezakonitih otkaza...

Firme ovog tajkuna su bile zadužene za uređenje trga na Slaviji 2016, a ugovor je bio vredan čak dve milijarde dinara. Međutim, Miljković je postavio ploče koje su izlomljene za četiri meseca i to pre otvaranja platoa. Njegove firme su radile i sanaciju ulica Ruzveltova i Mije Kovačevića, koja je, takođe, loše izvedena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading