REPUBLIKA SRBIJA I NJENI GRAĐANI DELE BOL SA GRAĐANIMA SIRIJE: Predsednik Vučić se upisao u knjigu žalosti: Sa nadom da će preživeli naći snage za novi početak (FOTO)

Autor:

Vesti

13.02.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koristim ovu priliku da još jednom izrazim duboko saučešće Sirijskoj Arapskoj Republici i njenim građanima - objavio je Vučić na Instagramu "budućnostsrbijeav".

REPUBLIKA SRBIJA I NJENI GRAĐANI DELE BOL SA GRAĐANIMA SIRIJE: Predsednik Vučić se upisao u knjigu žalosti: Sa nadom da će preživeli naći snage za novi početak (FOTO)

Foto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ

- Republika Srbija i njeni građani dele bol sa građanima Sirije koji su izgubili svoje najmilije u ovoj ogromnoj tragediji, sa nadom da će preživeli naći snage za novi početak. Koristim ovu priliku da još jednom izrazim duboko saučešće Sirijskoj Arapskoj Republici i njenim građanima - objavio je Vučić na Instagramu "budućnostsrbijeav".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Tijana

13.02.2023 11:43

Jezive slike iz Sirije i da se nikom vise nikada ne desi ovakva tragedija. Iskreno saucesce porodici nastradalih.

маре

13.02.2023 11:53

tragedija ne vidjenih razmera je zadesila narod Sirije.

sava

13.02.2023 11:54

istina o razmerama katastrofe u Siriji teže dolazi do svakog stanovnika planete, poneka slika, priča spasilaca i to je sve.

milan

13.02.2023 11:56

naše misli su uz njih,uz narod Sirije, želimo da preživeli prevaziđu sve i nastave da se bore.