PEDALA ZA LIGAŠE! SNS raskinula koaliciju sa LSV u Novom Sadu!

Autor:

Vesti

12.02.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu saopštio je danas da je njihov manjinski koalicioni partner Liga socijaldemokrata Vojvodine jasno stavio do znanja da ne želi da bude deo gradske vlasti i najavio da će na prvoj narednoj sednici gradske skupštine i formalno krenuti u izmnene unutar vladajuće koalicije.

PEDALA ZA LIGAŠE! SNS raskinula koaliciju sa LSV u Novom Sadu!

Foto: YouTube/Priontscreen

- Nemamo nameru da čekamo da oni, kako su u medijima najavili, izaberu novo rukovodstvo u martu, pa da onda izađu iz naše koalicije. S obzirom na to da su jasno rekli da ne žele više da budu deo gradske vlasti, ovim putem želimo da im 'prekratimo muke', i da ih obavestimo da ćemo na prvoj narednoj sednici Skupštine Grada Novog Sada i formalno krenuti u izmene unutar vladajuće koalicije - poručili su iz Gradskog odbora SNS u Novom Sadu na Instagramu.

Gradski odbor SNS u Novom Sadu zahvalio je na dosadašnjoj saradnji LSV-u.

- Srpska napredna stranka nastavlja dalje predano da radi za Novi Sad, za šta je od građana tri puta uzastopno dobila ubedljivo najveću podršku. Idemo dalje, još brže za naš Novi Sad! - poručio je Gradski odbor SNS u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading