"SPS nastavlja praksu flertovanja sa opozicijom"! Darko Glišić kaže da je SNS neće da bude deo političkog mešetarenja!

Autor:

Vesti

07.02.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, oglasio se nakon današnjeg sastanka vrha SNS-a.

"SPS nastavlja praksu flertovanja sa opozicijom"! Darko Glišić kaže da je SNS neće da bude deo političkog mešetarenja!

Foto: printscreen

- Pošto Socijalistička partija Srbije nastavlja svoju praksu svakodnevnog flertovanja i udvaranja ološu iz opozicije, obaveštavam ih da je SNS spremna danas da ide u opoziciju, ali da bude deo političkog mešetarenje neće nikada. Naša politika je ljubav i rad za Srbiju i naš narod, a ne fotelja po svaku cenu.

- Nije Vučić potpisao Briselski sporazum, ali jeste najzaslužniji za povlačenje priznanja Kosova što ste sebi kao zaslugu pripisivali sve ovo vreme.  Ako se rukovodite narodnom izrekom da umiljato jagnje dve ovce sisa, niti ste vi jagnje, a još manje smo mi ovca - dosta je bilo vašeg sedenja na dve stolice! - naveo je Darko Glišić. 

- Bolje je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara! - izjavio je na današnjem sastanku vrha SNS-a lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić - saznale su "Novosti". 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (153)

Loading
Posmatrač asova

08.02.2023 01:00

Нервоза !? Чему вређање коалиционог партнера ? Мислим ...

Stefan

08.02.2023 08:25

SNS ima jasnu politiku, a ona je u interesu svih građana Srbije. Za razliku od SNS-a, SPS se samo bavi kalkulacijama kako da ostane na vlasti!

stefan

08.02.2023 08:36

SPS se kao stranka uvek trudila da bude tas na vagi i pokupi ministarske funkcije i da imenuje direktore preduzeca! Ta praksa ce morati da se prekine,, jer pre svega nisu pouzdani partneri!

Nina

08.02.2023 08:37

Sramno ponasanje SPS kao koalicionih partnera! SNS se trudi da ih ukljuci u vlast i da im funkcije da saradjuju zajedno, a oni samo gledaju sopstveni interes!