"MNOGI SE SKLANJAJU KAD DOĐU TEŠKA VREMENA"! Vučić o narušenim odnosima sa SPS-om!

Autor:

Vesti

07.02.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku na Televiziji Pink.

"MNOGI SE SKLANJAJU KAD DOĐU TEŠKA VREMENA"! Vučić o narušenim odnosima sa SPS-om!

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije

On je komentarisao i narušene odnose sa Socijalističkom partijom Srbije.

Vučić dodaje da se mnogi sklanjaju kada dođu teška vremena, i da puste da tuku po Vučiću.

- Video sam i to da je krenuo napad na nas u Skupštini, ponosan sam na ljude iz SNS koji su bili jedinstveniji nego ikada. Govorim o svim članovima poslaničke grupe. To sam mogao da vidim i danas, naravno uz svu zabrinutost u rukovodstvu SNS. Žao mi je što nisam to video kod ostalih. Što se naše reakcije tiče, o tome sam pričao i sa Dačićem. Ne mislim da je važno ko je koga zvao, niti da pravimo španske serije. Ništa se neće dogoditi preko noći, a ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose - rekao je predsednik.

On dodaje da će se sutra videti sa Ivicom Dačićem, i da ne misli da su u ovom trenutku izbori dobro rešenje za našu zemlju.

- Imamo mnogo stvari koje moramo da uradimo, kako bi građani i leto i zimu dočekali sigurno i na najbolji način. Oni očigledno nisu imali poverenja u nas, lično ni ja nemam poverenja, ali država je iznad ličnih odnosa. Mi poštujemo tu partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe. Neću ni da pričam o drugim stvarima i projektima koji za cilj imaju mogućnost pravljenja neke druge većine, kako po rejtingu, tako i na druge načine. To je sve ok, ali nemojte od nas da očekujete da se tome ne suprotstavimo - istakao je Vučić.

Predsednik je dodao da neće ništa loše reći o SPS, ili o onima koji su napustili SNS zato što nisu dobili funkciju.

- Kao što je Zorana Mihajlović. Neće čuti od nas nikada nijednu lošu reč. Naše je da se ponašamo fer, nikome ne želimo loše, a narod vidi ko je u pravu. Za izbore ćemo da vidimo. Izbori dolaze kada postoji kriza legitimiteta. Očigledno da određene partije koje hoće da uzimaju ženske glasove na paroli "Žene su zakon", to sve veliki prijatelji rade, da bi napravili drugačiju strukturu na političkoj sceni Srbije, ja ih obaveštavam da sam sve osim pijan i drogiran. Mi shvatamo šta nam želite i šta planirate, borićemo se, ali ne na prljav način - rekao je on.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (55)

Loading
MomcilovicAnja

07.02.2023 19:12

Većina beži u teškim i nerešivim situacijama. Ali posedujemo sve kvalitete i imamo sve mogućnosti da se izborimo, sami, i izađemo kao pobednici.

Jasna

07.02.2023 19:13

Sps je sada kad je bas trebalo da pokaže podršku,pokazao suprotno. Razočaranje su veliko

Maja

07.02.2023 19:16

SPS kalkuliše, oni pokušavaju da sede na dve stolice!

Miodrag

07.02.2023 19:19

SPS se obrukao svojim odnosom prema pitanju Kosova i Metohije na skupštinskoj sednici.