"SVAKA ČAST VUČIĆU"! Direktno iz EBRD stigla pohvala na račun predsednika zbog ekonomskog uspeha Srbije! OPOZICIONARI ĆE DA IZLUDE!

Autor:

Vesti

04.02.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa ne razbesni tajkunske medije i opoziciju u Srbiji kao pohvale na račun Srbije od strane evropskih i svetskih zvaničnika.

"SVAKA ČAST VUČIĆU"! Direktno iz EBRD stigla pohvala na račun predsednika zbog ekonomskog uspeha Srbije! OPOZICIONARI ĆE DA IZLUDE!

Foto: printscreen

Opozicija u Srbiji svakog dana pokušava da ubedi građane da je u Srbiji loše, ne bi li na taj način potpalili predsednika Aleksandra Vučića.

 

 

Zato je noćna mora njihovog narativa kada iz sveta stignu pohvale na račun Srbije i ekonomskog uspeha naše zemlje.

Takve izjave više nisu retkost, a poslednje stigla večeras, i od strane predsednice Evropske banke za obnovu i razvoj Odil Reno-Baso.

- Širom sveta je verovatno usporavanje privrednog rasta kao posledica kovida, rata u Ukrajini, inflacije zbog cena hrane i energenata. Ekonomija Srbije je u dobrom stanju, finansije solidne, dosta toga je pozitivno, i ja sam optimista - rekla je Odil Reno-Baso.

Reno-Baso je tako potvrdila da je Srbija među najstabilnijim zemljama i to u trenutku velikih ekonomskih potresa u Evropi i svetu, i to zahvaljujući pametnoj politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Uros

05.02.2023 01:45

Ekonomski napredak Srbije je evidentan.

Dušan

05.02.2023 18:47

@Uros - Samo da rata ne bude.

Sinisa

05.02.2023 01:46

Ekonomija Srbije je stabilna i kada je najveca kriza u svetu.

Stefan

05.02.2023 01:47

Nasa ekonomija raste velikom brzinom.