PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZAKUCALA BOŠKA OBRADOVIĆA: Vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić - uz zapadne ambasadore

Autor:

Vesti

01.02.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić podsetila je danas lidera Dveri Boška Obradovića da je upravo sa Draganom Đilasom, kog je danas "prozvao" na Tviteru, potpisivao "Ugovor sa narodom" u kome Kosovo i Metohija nisu bili ni pominjani.

PREMIJERKA ANA BRNABIĆ ZAKUCALA BOŠKA OBRADOVIĆA: Vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić - uz zapadne ambasadore

Foto: M.K./ATAImages, Tanjug/SLOBODAN MILJEVIC/bs

Obradović je ranije danas na Tviteru tvrdio da vlast "napada isključivo patriotsku opoziciju".

- Da li ste čuli nekoga iz vlasti da napada Vuka Draškovića ili Čedu kada se zalažu za potpisivanje francusko-nemačkog ultimatuma, ili Đilasa koji je za uvođenje sankcija Rusiji? Ma kakvi! Vlast napada isključivo nas iz patriotske opozicije koji smo protiv toga. Zanimljivo, zar ne - napisao je lider Dveri.

 

 

Premijerka je potom odgovorila da su upravo "patriote" u Skupštinu uguravali predstavnici opozicije uz zapadne ambasadore.

- O vašem "patriotizmu" najbolje svedoči to da ste sa istim tim Đilasom potpisivali "Ugovor sa narodom" u kom ni jedne reči nije bilo o Kosovu, a ne tako davno, vas "patriote" su u Skupštinu uguravali Pajtić, Čeda i Tadić uz zapadne ambasadore. Vi ste koalicija. Koalicija za vlast - istakla je premijerka Ana Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading