BASTA SA PREDSTAVNICIMA ODBORA POVERILACA: Na vidiku rešenje za MLADENOVAČKU KERAMIKU

Autor:

Vesti

27.01.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po prvi put imamo pravu i pravilnu podršku državnih organa s ciljem da se problem Keramike zaista reši, rekao predsednik OP Avdo Čardžić.

BASTA SA PREDSTAVNICIMA ODBORA POVERILACA: Na vidiku rešenje za MLADENOVAČKU KERAMIKU

Foto: Tanjug/Privatna arhiva

Na inicijativu Ministra privrede Radeta Baste danas je u prostorijama Ministarstva održan sastanak sa članovima odbora poverilaca AD Keramika.

Posle konstruktivnog sastavka, na kojem se otvoreno govorilo o svim problemima koji su pratili i prate stečaj nekadašnjeg lidera keramičke industije u Jugoslaviji, koji traje već godina, predsednik Odbora poverilaca Avdo Čardžić je izjavio:

- Po prvi put imamo pravu i pravilnu podršku državnih organa s ciljem da se problem Keramike Mladenovac reši što pre. Ono što je najvažnije, Vlada Srbije i Ministarstvo privrede, a pre svega premijerka Ana Brnabić i ministar Rade Basta su zaista u svemu iskreni i iskazuju jasan i ozbiljan stav da se u što kraćem roku učini sve što je moguće a istovremeno i u skladu sa zakonom, ne bi li se priča pokrenula s mrtve tačke u ispravnom smeru - kaže Čardžić i dodaje: 

- I ovog puta nema reklamiranja unapred niti slikanja u cilju sticanja političkih poena, već će  postignuti rezultati govoriti sami za sebe. Iskreno sam zadovoljan ishodom današnjeg sastanka, srdačnim prijemom, ali pre svega konstruktivnim razgovorom.

Sastanku u Ministarstvu privrede prisustvovao je i predstavnik JP Srbijagas, kao član Odbora poverilaca, piše K1info.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading