NEVIĐEN SKANDAL! Hejterska opozicija od Bilčika "kukala" i tražila da na izborima zabrani Vučića!?!

Autor:

Vesti

27.01.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini zahtev opozicije u "dijalogu" koji se u Skupštini Srbije vodi pod pokroviteljstvom EU da gtreba zabraniti Aleksandra Vučića na izborima.

NEVIĐEN SKANDAL! Hejterska opozicija od Bilčika "kukala" i tražila da na izborima zabrani Vučića!?!

Foto: Tanjug/V.Ilić, V.Šporčić,M.Milivojević, ST- V.Lukić

Ne Кosovo, ne Srbija, ne ekonomija, pravna država i drugi najviši državni i nacionalni interesi, već je jedini i najveći problem u Srbiji a i očigledno problem hejterske opozicije čovek koji pobeđuje na svim izborima.

Na sastanku sa Vladimirom Bilčikom bili su i Dveri i DS i Miroslav Aleksić iz Jeremićeve stranke i Zelenović i Lazović… i svi su oni imali samo jedan zahtev - da se Vučiću zabrani učešće na izborima, da SNS ne sme više ni na jedne izbore da ide sa njegovim imenom!?!

Na sastanku su prisustvovali i Aleksandar Jovanović Ćuta i Marinika Tepić, prenosi Informer.

Kako Informer nezvanično saznaje, svi predstavnici opozicije kukali su na sav glas o Vučiću iako je sastanak trebalo da bude na temu rad Skupštine.

Predstavnici Dveri su se posebno zahvalili Bilčiku što je došao baš na Svetog Savu u Srbiju, izgleda da im je čast što je na praznik došao da državi drži "predavanja".

Kako nezvanično saznajemo, Ćuta je, maltene, tražio od Bilčika da smene Vučića sa vlasti.

Dakle, ne mogu nikako da ga pobede, pa bi onda da ga zabrane, da mu vežu i ruke i noge, pa da se “pošteno i fer” na izborima pobiju!?!

I baš ih briga i za Srbiju i za Кosovo i za pretnju sankcijama i za nemačko-francuski plan (ultimatum), njima je samo do njih i do njihovih guzica koje bi na silu, kad već na poštenim izborima nikako ne mogu, da uvale u državne fotelje!

Ostaje još samo da nam svi ti opozicioni nesrećnici, licemeri najgori kažu kada je to, gde i kako bilo?! Кom su to lideru, predsedniku, premijeru u civilizovanom svetu zabranili da se kandiduje? I to samo zato što pobeđuje?!

Da nije strašno, bilo bi možda smešno, ali je i vrlo poučno. Da konačno svi vidimo i razumemo ko su i šta su oni koji se predstavljaju kao opozicija danas u Srbiji.

Sve lažni ljudi, lažne patriote, lažni evropejci, lažni levičari i desničari… Skupilo se kuso i repato, sve odavno kupljeno i prodato i svi imaju samo jedan cilj - da sruše i unesreće Srbiju, jer samo u takvoj Srbiji bi oni imali šansu da otmu vlast!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading