HITNO OGLAŠAVANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA NA INSTAGRAMU! Interesi Srbije moraju uvek da budu ispred stranačkih i POJEDINAČNIH (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.01.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik ističe da je ponudio svim političkim akterima u našoj zemlji da ih upozna sa pritiscima.

HITNO OGLAŠAVANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA NA INSTAGRAMU! Interesi Srbije moraju uvek da budu ispred stranačkih i POJEDINAČNIH (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se građanima na svom Instagram profilu.

- Poštovani građani Srbije, pre dva dana rekao sam istinu o svim problemima sa kojima se suočavamo po pitanju Kosova i Metohije. Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili, i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju - rekao je predsednik.

Predsednik ističe da je ponudio svim političkim akterima u našoj zemlji da ih upozna sa pritiscima i sa svime sa čime se Srbija suočava.

- Država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih. Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje - objavio je Vučić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading