SRAMOTA! KRASNIĆI NEMA OBRAZA: Tvrdi da je Azem Kurtaj na srpsku decu pucao u samoodbrani, i to nije sve - uputio je MONSTRUOZNE REČI da opravda zločin!

Autor:

Vesti

08.01.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Stojanović (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su pre sva dana kada je na njih pucao Azem Kurtaj, a evo šta je Seljim Krasnići rekao o zločinu.

SRAMOTA! KRASNIĆI NEMA OBRAZA: Tvrdi da je Azem Kurtaj na srpsku decu pucao u samoodbrani, i to nije sve - uputio je MONSTRUOZNE REČI da opravda zločin!

Foto: printscreen/facebook

Seljim Krasnići o Azemu Kurtaju

Bivši general OVK Seljim Krasnići optužio je Srpsku listu da je, kako navodi "na zahtev srpske zločinačke vlasti, namestila slučaj i našla povoljan trenutak da napadne Azema Kurtaja", koji se trenutno nalazi u pritvoru jer je iz vatrenog oružja upucao 11-godišnjeg srpskog dečaka i mladića (21) koji su nosili badnjak.

- Ovo je hibridni rat koji Srbija i Rusija koriste, da bi uneli nemir i stvorili uslove za podelu teritorije i sabotiranje naše zemlje. Mučenikov sin tvrdi da je bio primoran da puca u samoodbrani, a da nije imao nameru da bilo koga ubije ili rani, a još manje maloletnika! Šta i kako treba da postupi član BSK? Da li je trebao da okrene leđa i dozvolio da ga ponize ili ubiju? A da je imao nameru da ubije, ne bi pucao ni po asfaltu ni u vazduh, već bi pucao pravo u njih, a ne u decu! Ko treba nazvati krivim, onog ko je pucao u samoodbrani ili zločince koji su napali grupu oficira koji su bili na putu ne izazivajući nikoga? - naveo je Krasnići, prenosi Kosovo online.

Krasnići je dodao da se "postavlja pitanje ko je podstrekavao i koliko su plaćeni Srbi od zločinačke države Srbije i Srpske liste za provokaciju i napad na oficira KBS-a?"

- Pa vidite kuda su nas doveli neodgovorni političari, lokalne i međunarodne institucije, tretirajući Srbe kao supergrađane i boreći se, progoneći i zatvarajući dokazane patriote koji su krv prolili za ovu zemlju - naveo je, između ostalog, Krasnići.

Da podsetimo, Stefan Stojanović (11) i njegov rođak Miloš Stojanović (21) ranjeni su pre sva dana kada je na njih pucao Albanac dok su išli po Badnjake.

Juče je bilo još provokacija srpkog naroda vezanih za ovaj incident.

Naime, nemački reper albanskog porekla "mozzik“ pružio je na Instagramu podršku teroristi koji je pucao juče na Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21) na Kosovu i Metohiji.

On je na Instagramu objavio fotografiju teroriste i napisao da je on "heroj, a ne kriminalac".

Postavlja se pitanje da li je herojski pucati na bilo kakve nenaoružane ljude, a naročito na dete od 11 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
maks

09.01.2023 04:08

...definicija junaka ,dokazano...koje g.....

Ljuba

09.01.2023 08:08

Dali ovi šiptari imaju i malo obraza? Toliko laži izgovoriti,a ne pocrveneti od stida i štititi teroristu to mogu samo šiptarski zlocinci.