KOME SMETAJU BADNJAK I SRPSKA TROBOJKA?! Oglasio se Miloš Vučević o napadu na srpsko dete i mladića - zgrožen sam brutalnim nasiljem!

Autor:

Vesti

06.01.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na srpskog dečaka i mladića je pucao Albanac u okolini Štrpca.

KOME SMETAJU BADNJAK I SRPSKA TROBOJKA?! Oglasio se Miloš Vučević o napadu na srpsko dete i mladića - zgrožen sam brutalnim nasiljem!

Foto: mod.gov.rs

Ministar odbrane Miloš Vučević

Povodom zločina u kome je Albanac ispalio hice na dva srpska mladića, od kojih je jedan tek dete (11), oglasio se ministar odbrane i potpredsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Kome smetaju Badnjak i srpska trobojka? Zgrožen sam današnjim brutalnim nasiljem i ranjavanjem dvojice Srba  - mladića i jedanaestogodišnjeg dečaka u Gotovuši kod Štrpca, na koje je pucao Albanac dok su nosili Badnjak i srpsku zastavu.

Šta je osim mržnje moglo da natera nekoga da na ovaj sveti dan puca na decu koja samo pokazuju koliko poštuju svoju tradiciju? Šta je jedna necivilizacijska i zlikovačka kampanja i antisrpska histerija koju vode takozvane prištinske vlasti mogla da proizvede osim mržnje i pokušaja uništavanja svega što je srpsko?

Ovo je još jedan u nizu etnički motivisanih brutalnih napada na Srbe na Kosovu i Metohiji. Ovo je još jedan dokaz koliko je ugrožena njihova bezbednost. I više niko ne može da sakrije da su Srbi na Kosovu i Metohiji svakodnevno izloženi nasilju.

 

 

A neka se Kurti i njegovi pomagači i sponzori zapitaju hoće li im se vratiti svo zlo koje čine, neprestano terorišući srpski narod, i podstičući otvorenu mržnju i šovinizam.

Najoštrije osuđujem današnji napad na srpske mladiće, i tražim da se pod hitno uhapsi zločinac koji je pucao na njih - decidan je Vučević.

BONUS  VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading