PLAGIJATOR SE KITI TUĐIM PERJEM: Funkcioner SPS predmet sprdnje kolega! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.12.2022

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Zagrađanin, u želji da se pokaže u boljem svetlu uoči izbora u stranci, tuđe misli objavljuje kao svoje.

PLAGIJATOR SE KITI TUĐIM PERJEM: Funkcioner SPS predmet sprdnje kolega! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ/Tanjug

Vladimir Zagrađanin SPS

Vladan Zagrađanin, predsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije, kiti se tuđim perjem.

On je na Instagram profilu podelio objavu, tačnije snimak, na kome ozbiljnog i zamišljenog lica piše poruku dok se u pozadini čuju stihovi s motivacionim rečima.

Ništa tu ne bi bilo sporno da je Zagrađanin naveo autora pomenutih stihova. Međutim, on je očigledno želeo da ih predstavi kao svoje umotvorine da bi se prikazao u što boljem svetlu.

SVE ZA FOTELJU

- Ovo je poruka za sve vas koji ste i pored jakih udaraca u životu ostali iskreni i ponosni na sebe, za vas koji volite i cenite ono što imate. Za vas koji niste na prodaju i ne gazite druge da bi ostvarili svoje ciljeve. Budite ponosni na sebe, svetu je potrebno više takvih kao što ste vi - glasi tekst koji je pokušao da prikaže kao svoj, ali, na njegovu žalost, neuspešno.

Naime, na jednom Jutjub kanalu postoji video s identičnim stihovima, isti od reči do reči. Na snimku koji je okačio prikazao je sebe kako na papiru piše taj tekst, sugerišući da je baš on autor.

Kako je za Republiku objasnio dobro obavešten izvor iz njegove stranke, ovo i nije iznenađenje s obzirom na to da Zagrađanin teži da sebe prikaže u što boljem svetlu.

Foto: printscreen

 

 

- Bliži se izbor za potpredsednika SPS, a oni koji bi da zasednu u partijsku fotelju sada rade sve i svašta da se vrhu stranke prikažu u što boljem svetlu. Vlada mrtva trka, a Zagrađanin je, po svemu prikazanom, jedan od onih koji su najviše zapeli da se dokopaju funkcije - objašnjava naš sagovornik.

"DECA MI POSLALA"

On dodaje da su se mnogi podsmevali ovom potezu:

- Većina članova stranke odlično zna njegove kapacitete kada je pisanje u pitanju. On nije čovek koji bi mogao da se pohvali takvim talentom, tim pre je čudno što je izabrao baš ovaj način da se dodvori.

Na naše pitanje da li se radi o političkoj ili novogodišnjoj poruci Zagrađanin je pokušao da ispegla stvar.

- Njie to nikakva poruka. Objavio sam snimak jer mi se dopao, jaka je poruka. Deca, koja prate društvene mreže, poslala su mi i ja sam onda napravio sopstveni video. Autor teksta nisam ja, ne znam ko je napisao, ali se slažem sa svakom rečju - poručio je Zagrađanin, ali nije odgovorio zašto nigde nije naglasio da se radi o čistom plagijatu.

Vila od milion dolara

Zagrađanin je, inače, skrenuo pažnju na sebe i nedavno, a o čemu je Srpski telegraf pisao, kada se saznalo da sa 270 evra mesečnih primanja uspeva da živi u vili s bazenom vrednom milion evra, dok njegov pas Donald uživa uz šampanjac pored bazena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading