PO NALOGU PREDSEDNIKA VUČIĆA! HITNO Asfaltiran put za školu u VELIKOM SELU U DOLINI JADRA!

Autor:

Vesti

25.12.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava Zapadna Srbija, a posebno deo Podrinja, gde su Loznica i dolina Jadra, ima posban značaj za Republiku Srbiju.

PO NALOGU PREDSEDNIKA VUČIĆA! HITNO Asfaltiran put za školu u VELIKOM SELU U DOLINI JADRA!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Po nalogu predsednika Aleksandra Vučića po hitnom postupku asfaltiran je pristupni put za osnovnu školu u Velikom Selu u dolini Jadra.

Pre tri dana, 22. decembra, predsednik Aleksandar Vučić primio je pismo od Svetlane Andrić iz Velikog Sela, majke troje dece, koja se požalila da je u toku asfaltiranje puta koji prolazi pored škole, ali da je pristupni put do samog ulaza u školu ostao neasfaltiran.

- Predsednik Vučić je odmah reagovao i uputio mi zahtev da pristupni put do škole bude hitno asfaltiran – otkrio je ministar građevinarstva, saobraćaja in infrastrukture Goran Vesić.

Foto: Facebook/Printscreen

Goran Vesić o putu do škole

- Odmah sam naložio Putevima Srbije da izađu na teren, a danas, posle tri dana, dobio sam izveštaj da je afaltiranje puta završeno – dodao je Vesić.

Čitava Zapadna Srbija, a posebno deo Podrinja, gde su Loznica i dolina Jadra, ima posban značaj za Republiku Srbiju.

Želimo da učinimo sve da građani ostanu da žive u ovom delu Srbije. Preduslov za to je da obezbedimo dobru povezanost putevima koja će omogućiti industrijski razvoj i dolazak novih investicija, naglasio je ministar.

- Zbog toga u ovom trenutku gradimo autoput od Rume do Šapca, koji će biti završen do kraja 2023. godine, a biće izgrađena i brza saobraćajnice od Šapca do Loznice – precizirao je Vesić.

Kada završimo ova dva projekta od Beograda do Loznice automobilom će se stizati za 70 minuta, dodao je ministar.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading