"To je PRETNJA srpskom narodu"! Vučić: Rode se u sve meša, pa čak i kakav će pasulj da se jede u Mitrovici!

Autor:

Vesti

20.12.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji iz Bakua i govori o svim aktuelnim temama, o važnosti posete Azerbejdžanu, izjavama nemačkih političara vezanih za Kosmet, potom i o situaciji na KiM...

"To je PRETNJA srpskom narodu"! Vučić: Rode se u sve meša, pa čak i kakav će pasulj da se jede u Mitrovici!

Foto: Printscreen/Pink

O rečima nemačkog ambasadora u Prištini, koji je imperativno govorio o sklanjanju barikada, predsednik je rekao:

- Gospodin Rode je poznat po antisrpskim stavovima. Pogledajte šta se dešava poslednjih dana, otkako smo podneli zahtev za povratak naših snaga na Kosmet. Umesto odgovora Kfora, dobili smo odgovore od političara, i to iz Nemače. A gospodin Rode se u sve meša, čak i kakav će pasulj da se jede u Mitrovici.

- To je svakako pretnja srpskom narodu.

Obraćajući se Rodeu, predsednik Vučić je rekao:

- Zar vam nije bilo lakše da utičete na formiranje ZSO, zar vam nije bilo lakše da utičete da za ovih 12 dana porodica vidi Dejana Pantića...

- Zar vam nije bilo lakše da pokažete malo dobro volje prema srpskom narodu, umesto što im pretite. Znate li da su Svetog Nikolu slavili na barikadama, gde su donosili pastrmke i prebranac. A želite da sve rešite do svog Božića, da biste mogli da uživate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading