KURTIJEVA LISTA ZA HAPŠENJE: Nakon Pantića, Adžića i Trajkovića na spisku za privođenje još 230 Srba

Autor:

Vesti

16.12.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi Srbi sa spiska terete se za navodne ratne zločine

KURTIJEVA LISTA ZA HAPŠENJE: Nakon Pantića, Adžića i Trajkovića na spisku za privođenje još 230 Srba

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen/Kosovo Online

Aljbin Kurti

Aljbin Kurti spremio je novi drastičan udar na Srbe, sudeći po dokumentu koji sadrži listu, a na njoj se nalaze imena 230 Srba koji bi u naprednim danima mogle biti lišeni slobode, pišu Novosti. 

Svi Srbi sa spiska terete se za navodne ratne zločine, prenose Novosti. 

Podsetimo, u prethodnim danima na Kosovu i Metohiji uhapšeni su Miljan Adžić, Dejan Pantić i Slađan Trajković. 

Na spisku su imena ljudi iz različitih sredina na Kosovu i Metohiji: iz Kosova Polja, Kline, Istoka, Kišnice kod Gračanice i Račka. 

Mediji na albanskom nadovezali su se na sinoćno hapšenje Slađana Trajkovića, bivšeg pripadnika takozvane kosovske policije, a u njihovoj objavi tvrdi se da su pomenuta lica činila navodne zločine - masakre nad Albancima. 

Inače, već duže vreme na Kosovu i Metohiji spekuliše se o postojanju tajnih spiskova za hapšenje Srba koji su navodno počinili ratne zločine nad Albancima.

Prema saznanjima "Novosti", neka od lica sa ovog spiska i dalje žive na Kosovu i Metohiji, što prema mišljenju srpskih političkih analitičara sa KiM, predstavlja dokaz da se ta lica ne osećaju krivim, jer u suprotnom sasvim sigurno ne bi ostali da žive na Kosovu i Metohiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Srbin sa kosova

19.12.2022 12:57

Ako bog da uskoro ćemo se gledati ali preko nisana gnido jedna kurtijeva nece te ni albanija spasiti Kosovo je Srbija 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 za ovu trobojku i grb ne zaliti zivot dati.